torsdag 7 mars 2013

Torsdag 7/3-2013 20:18

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt bra sådan natt vaknade till tio tiden men var uppe en gång innan på toan. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var dags för lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så gjorde jag inte mycket innan det var dags för träningen. Jo jag fick ett mail igår om backupen och jag skickade ett till igår om samma sak har fått nytt idag om det men det visade sig att jag hade dubbletterat ett konto och sedan hade jag inte använt det så de stängde det men jag hade inte betalat något för det alls det var fritt i sex månader. Så skall maila dem att jag skickade ett brev om att stänga av det så de inte stänger av ett jag använder. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men till lördag då smäller det till. Det känner jag på mig eller hur? Ja det kommer smälla till som bara den. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Japp körde idag och det gick bra men det var mycket folk idag men jag fick mina redskap och fick inte vänta alls. Lite sen var jag idag.

ROMAN: Ja jag fick mina två timmar idag och det gick bra även om jag fick ett samtal innan jag gick igång. Glömde starta telefonsvararen igår kväll.

Så inte mer idag kommer igen imonn vi ses då. Och Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: