söndag 24 mars 2013

Söndag 24/3-2013 20:03

DAG: Jaha till natt igen och en samma natt som innan men morgonen var kass idag. Vakade ett antal gånger under morgonen och fick sticka in på toan. Något jag fick i mig de sista dagarna som inte min mage gillade, trodde först att det var kaffe men så kom jag på att jag fick i mig saft. Det var lime och citron saft så nä jag tål inte det heller nu. Tror jag få ta en snack med läkaren om mina tabletter blir ju snart allergisk mot allt. Det är nu ägg, jordnötter, ostbågar, öl och chips. Jag tror om jag inte byter snart så kommer jag bli allergisk mot allt. Skall ta och kontakta läkaren en dag så skall vi se om jag kan få andra tabletter. Tänkte jag skulle testa de nya en månad så vet jag om det gör skillnad eller inte. Men det blir efter påsk det tror jag. Så mer? Jag kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och en kopp kaffe. Sedan till tolv tiden så dammsög jag och sedan var det hemsidan. Idag hade båda uppdaterat det gav på spotify sidan 260 261 och startsidan 302 303 la upp på twitter och facebook med idag. Sedan efter detta så satte jag mig och pillad lite med spotify som låste sig idag när jag körde det. Så jag la ner efter ett tag det gick inte att köra det. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite fick med mig allt hem och satte mig igen med spotify. Då gick det bättre jag uppdaterade det just innan jag gick igång med hemsidan. Trodde det var detta som gjorde det men det var nog bara tillfälligt som det hängde sig för när jag kom hem så var det bra igen. Jag la alla RixFm spellistor i en mapp och samma med MixMegapol och NRJ. Det var en jävla lång lista innan men nu är det lättare att hålla isär dem. Så efter detta så gick jag igång med middagen, hade idag köttfärssås med pasta. Och såg på teven lite idag igen men inte på något speciellt bara slö tittade idag. Så efter detta så la jag mig på sängen et tag och till sex så tog jag en mjukis istället för lunch. Och så satte jag mig och läste ur duma key idag blev det rätt många kapitel för jag hade mycket tid idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så hoppas jag att de får upp tiderna för påsk träningen imonn. Vet inte hur jag kan träna till nästa vecka och sedan veckan där på.

ROMAN: Ja inget på denna punkt idag men jag hittade en (ja jag vill skriva ressention men det är fel det är en kille som har skrivet vad han tycker om min novell) och han sa att det var otroligt dålig svenska. Men novellen var bra ändå, jag vet att min svenska är dåligt men så kass? Ja det är detta jag är mest klar över som kommer stoppa mina chanser att få min roman publicerad. För är den så kass i svenskan så kommer igen vilja ha den. Men det är okey för jag är inte ute efter att få den publicerad jag skriver för att bli frisk och jag hoppas att jag lyckas med det då spelar det ingen roll om den kommer ut eller inte.

Så nog för idag och tack för idag jo en sak till jag vann inte på euro lotto heller det såg jag igår men kanske lite idag på lotto ni får veta på twitter. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: