fredag 22 mars 2013

Fredag 22/3-2013 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan inatt kunde inte somna inatt så jag tog mig upp vid ett tiden eller om det var två tiden och fick i mig lite ostbågar. Men det var inte bra för jag är allergisk mot dem det går bra om jag äter annat emellan men inte som sista grej. Så fick upp en gång mitt i natten och ta lite pulver. Sedan sov jag illa fram till tio tiden kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan till tolv så stack jag ner och fick in tvätten. Sedan upp igen och väntade till kvart i ett tiden då det var dags att hänga upp den samma. Träffade en granne där nere innan jag gick upp. Så sedan till två tiden så stack jag till ICA för att handla lite. Men det fanns inte det jag skulle ha de har extrapris på kaffe men väldigt ofta så har de inte detta som idag. Kommer mer till tisdag då jag skall storhandla så jag får köpa då. Och så får jag ta en kopp på morgonen inte mer det räcker det inte till. Så sedan hem och till kvart i fyra så hämtade jag upp tvätten och så middag på det. Jo jag fick ta tid till åtta nästa gång jag tvättar min tid var upptagen men de kanske ändrar tiden. Så mer? Jo jag åt kotletter med klyft idag och såg mina serier när jag åt men hann inte se alla idag så jag sparar en tills imonn. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller med det är ju som det brukar så. Så mer? Så hoppas vi på att det kommer nya datorer tills nästa vecka.

TRÄNING: Ja jag har höjt men inte fått någon träningsvärk alls denna gången. Brukar känna lite men inte nu. Så imonn är det storstretch igen och jag har slarvat med armhävningarna igen orkade inte med detta i torsdags. Men jag skall köra imonn.

ROMAN: Ja körde inte idag men tills imonn så kör jag igen. Men jag satte mig efter lunchen och läste ett par kapitel ut duma key. Det drar ihop sig nu mot slutstriden.

Så inte mer att säga idag så jag säger inte jag kom just på att jag laddade ner teamviwer till mobilen idag och tog kontroll över min dator med den rätt coolt om jag skall vara ärlig. Så kan jag hjälpa morsan om hon får problem även om jag inte är hemma. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: