måndag 11 mars 2013

Måndag 11/3-2013 20:16

DAG: Jaha för länge framför teven idag igen slö idag men nu till natten. Somnade inte som jag ville kom på till 23:45 att jag hade glömt ta min tablett så jag tog den då. Sedan låg jag till tolv innan jag somnade, sov så där under natten med rätt många vak till tio. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Så mer? Jo jag vann 21 såg det igår och spelade upp dessa pengar med en gång och vann inte mer på dem. Så mer? Har glömt att rengöra spisen ett tag nu får göra det imonn, hoppas jag. Så mer? Har inte kommit nya datorer ännu men jag hoppas det kommer snart borde göra det tycker jag. Så mer? Jo jag stack till träningen till fyra och sedan hem igen. Stretch och så middag på det idag idag smakade det inte alls gott middagen så jag fick inte i mig så mycket idag. Måste komma på något nytt att äta på träningsdagar till nästa vecka. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja sen idag med sju minuter så jag var seg idag men jag kollade upp nya vikter med idag så jag kan höja till nästa vecka. Men träningen gick bra idag.

ROMAN: Ja har nästan kommer till slutet är inte så långt kvar nu. Men jag har en omgång kvar innan jag sätter mig och skriver ner det. Gick okey idag.

Nä inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: