onsdag 6 mars 2013

Onsdag 6/3-2013 20:04

DAG: Jaha natt igen då jag och jag sov som jag brukar göra men kanske lite bättre på morgonen. Kom till sans till tio tiden och kom ur sängen till elva fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 men det kom annat emellan idag. Fick ett brev idag från storegate med att jag skulle betala men det hade jag gjort. Så jag kollade detta och såg då att jag redan betalar två konton som jag har men ett till som jag inte har. Mailade dem om detta och fick skicka ett brev med om uppsägning jag kan inte fatta var detta konto kommer ifrån. Jag hade ett som jag har på denna datorn och så la jag till ett till musikdatorn mer har jag inte haft. Jag mailade dem om detta andra konto och då sa det att det var okey. Jag har inget minne av att ta detta konto alls minns inte användar namn eller lösen på det heller. Så något är fel men jag vet inte varifrån det kommer så vi får se vad de säger om det. Så och jag pillade med detta när jag skulle skrivit så jag missade en halvtimme idag på det. Men vi får se vad de säger om det idag hoppas jag på mail. Så mer? Jo sedan så stack jag till ICA för att handla lite fick ta ut en 500ing med. Så sedan hem och gjorde inte mycket mer idag utan gick igång med middagen sedan. Hade idag karréer med ris och pepparsås såg på mina serier när jag åt och fick i mig en mjukis istället för lunch idag. Köpte tomater idag som jag fick slänga de var kassa. Så mer? Men en okey dag idag ändå men det var för att jag sov rätt bra på morgonen idag. Jo det är lotto men har inte fått samtal så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen. Så mer? Gillar inte att det inte kommer upp mer datorer så jag kan köpa nu vill köpa men skall se om det inte kommer mer upp.

TRÄNING: Jag har packat idag och är redo för träningen imonn, vi hoppas på lite bättre sömn natt än innan. Har ju gått lite små kasst med stark tablett om jag inte tar upp den som innan eller om jag inte längre får effekt av dem.

ROMAN: Ja det gick bra idag men som jag sa så missade jag en halvtimme idag för backupen som inte är som den skall. Men det tar jag igen imonn hoppas jag.

Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då nu Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: