måndag 25 mars 2013

Måndag 25/3-2013 20:19

DAG: Jaha sen idag men jag satt länge framför teven idag och åt min middag. Så nu till natten igen och igen en samma natt som många gånger innan. Sov rätt kasst fram till tio tiden efter detta så låg jag till elva innan jag gick upp och fick frukosten i mig. Så mer? Jo jag gick igång med romanen idag fram till ett då det var dags för lunch sedan igen från två till tre. Så efter detta så gjorde jag inte mycket tills det var dags för att sticka till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Så och vann gjorde jag inte heller på lotto men till denna veckan så kommer det smälla till eller hur? Så har idag också tänkt om om datorn tror jag skall köpa en som har en hårddisk så köper jag en extern som jag kan ladda över om det blir fullt. Men jag maila dem igår nä förra veckan så jag tror jag får svar idag så får vi se vad de säger om det. Men jag tror jag skall köpa dator nu har inte sett på HP heller nya så fan vet när det kommer nya igen. Imonn är det klippning sedan mat som jag skall köpa. Och igen mat tills onsdag resten då sedan är det torsdag med träning och så kommer påsk.

TRÄNING: Ja idag var det rätt tungt men jag var bara sen med tio minuter så rätt okey ändå. Men jag hade ont i nacken hela tiden idag, kände inte av det hemma men när jag kom till träningen så gjorde det ont. Så har jag fått ont i axeln igen fan vet vad jag gör måste komma på detta så jag kan ändra så att det inte gör ont sedan.

ROMAN: Ja två timmar idag igen och det gick bra men som jag sa innan så är det nog för kass svenska så det blir nog inte nått ändå av det. Men det gör inget jag kommer skriva ändå hoppas jag.

Japp nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: