torsdag 14 mars 2013

Torsdag 14/3-2013 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja igår tog jag som vanligt en stark tablett men den tog inte alls igår. Jag var uppe och såg så att jag inte hade glömt den men så var inte fallet. Men sova kunde jag inte så jag låg till tre tiden innan jag tillslut somnade. Tänkte ligga längre idag men kom ändå upp till tio tiden, ja inte upp men jag vaknade och låg sedan till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde fram till ett sedan lunch och så till tre från två sedan var det över för idag. Så till fyra stack jag till träningen och tränade sedan hem och så middag på det. Idag smakade värre än i måndags så jag åt inte upp allt idag. Måste komma på nytt till nästa vecka och jag måste göra det tills imonn när jag skall ut. Så det är tvätt imonn så det blir inte mer gjort imonn. Jo idag så satsade jag 125 kronor på Euro jackpot då är jag med i fem veckor det ligger 209 miljoner i potten som jag kanske tar imonn. Jag testar en gång sedan köra jag lotto igen ja jag kör lotto ändå men vinner jag inte på fem veckor så lägger jag ner. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja idag så fick jag allt höjt och till söndag skall jag fylla i de nya korten så är jag redo för träningen till nästa vecka. Var lite sen idag en fem minuter eller nått sånt.

ROMAN: Ja det gick bra idag igen kan kanske bli en bok av det tillslut ändå. Men jag har många omgångar kvar att köra ännu.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: