fredag 1 juni 2012

Fredag 1/6-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade nog som jag skulle igår men sov sedan kasst efter detta. Vaknade till fem sedan somnade jag vid sex fram till sju och till åtta gick jag upp och fick i mig frukosten. Sedan har jag pillat med datorn idag laddade hem ett program som jag trodde jag skulle kunna tjäna pengar på men inte heller så jag idag. Så sedan till tolv tiden så stack jag ner och fick in min tvätt. Så upp och gjorde inte nått fram tills det var dags att hänga upp den samma. Efter detta så dröjde jag ett tag innan jag stack till ICA för att handla. Men tillslut så stack jag iväg handlade lite och sedan hem igen. Så efter detta så fick jag tag i vicevärden och fick ett nytt fett filter. Tänkte för ett tag sedan tvätta det jag hade har gjort det ett par gånger nu. Men nu gick det inte att tvätta så jag fick ta ett nytt. Så skall sätta i det till söndag tänkte jag. Så mer? Ja till fyra så stack jag ner och hämtade upp tvätten och gick sedan igång med middagen. Hade idag hamburgare och pommes såg en serie och en film där på. Och jag åt illa långsamt idag så jag fick inte i mig lunch idag satt och åt middagen då. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera. Jo jag gjorde mina övningar till armbågen idag måste komma ihåg detta varje dag nu. Så får vi se om två veckor om det gör skillnad eller inte, skulle det då inte vara skillnad så är det bara att fortsätta med det.

TRÄNING: Ja imonn så skall jag köra storstretchen igen då ja, vi hoppas på bättre sömn inatt bara så jag inte vaknar igen till fem sex.

ROMAN: Ja då imonn så skall jag köra igen då ja, sömnen hoppas vi på som vanligt och att jag kan koncentrera mig när jag väl går igång.

Jaha dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: