torsdag 28 juni 2012

Torsdag 28/6-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov sedan fram till 06:30 men somnade om igen fram till 10:00 kom ur sängen till elva tiden. Så efter frukosten så drog jag igång med romanen, körde som vanligt fram till ett sedan igen efter två fram till tre. Så mer då? Jag spanade på datorn idag uppe på Telia har inte sett på deras hemsidan på ett bra tag så jag spanade runt idag. Så efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen, tränade sedan hem och så stretch och så middag på det. Såg family guy idag men idag satt jag ända fram till åtta. Så mer? Ja inte mycket mer har hänt idag jo jag vann inget igår heller, tror jag minns inte om jag tittade igår eller inte. Men vann jag nått så får ni veta på twitter idag eller så imonn om det inte gav nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn, jo det är tvätt imonn så skall jag också till apoteket en sväng. Så nu är det slut för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja det gick bra idag men jag spanade idag på strumpor för att inte få skoskav men det är för dyrt måste ha fyra par och de går på 80 styck. Jag hoppas jag kan köra utan detta till nästa vecka eller om det var näst nästa vecka jag skulle köra igen. Har inte pengar till det nu iallafall.

ROMAN: Idag blev jag klar med andra personen och kör nu tredje sedan är det nog ett tio tal till som jag skall gå igenom och sedan skall jag göra lite till innan jag skriver in det i datorn. Men en bra dag idag.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: