tisdag 5 juni 2012

Tisdag 5/6-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag ville igår runt ett tiden men vaknade sedan under morgonen. Så till halv sex sedan till halv nio och ett antal gånger där emellan. Men till elva tiden så gick jag upp och fick i mig frukosten. Efter detta så satte jag igång med romanen, körde den idag fram till halv två. Då jag drog till ICA för att handla lite men jag fick ta ut lite pengar innan och upptäckte då att jag hade 300 mer än jag räknade. Brukar vara så att jag inte räknar rätt men det brukar gå åt andra hållet men idag så hade jag mer. Trodde då att jag hade glömt någon räkning men så var inte fallet. Så jag skall satsa lite mer på lotto denna vecka, ja till söndag tänkte jag. Så efter detta så var det dags för middag hade idag hamburgare med pommes och ketchup och såg min serie idag när jag åt. Så mer? En bra dag trotts att det var dag efter träningen har varit lite si och så med detta ett tag men nu så. Ja till lunchen så såg jag på Discovery och mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja nu skall jag köra cykel en månad och sedan så skall jag springa igen och se om det går eller inte. Går det inte så vet jag inte vad jag skall göra. Så vi hoppas att det går bra.

ROMAN: Ja fick min en och en halv timme idag och det gick bra. Har väl 20 sidor kvar så inte så långt sedan måste jag skriva om igen ja det jag nu skriver alltså.

En bra dag idag och jag hoppas på samma imonn så jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: