söndag 3 juni 2012

Söndag 3/6-2012 20:12

DAG: Jaha natt då igen, somnade till ett tiden men fick inte av mig lurarna förrän till två tiden. Sov sedan fram till nio tiden men lyckades somna om igen fram till elva. Kände mig rätt trött men gick upp ändå, fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen. Efter detta så var det hemsidan som gällde uppdatering 174 175 på spotify sidan och 207 208 på startsidan. Som vanligt så hade inte MixMegapol uppdaterat idag har inte gjort det sedan vecka 7 om jag inte minns fel. Så efter detta så la jag upp på twitter och facebook och så uppdaterade jag index med på Google. Så efter detta så gick jag loss på spisen och gjorde den ren efter detta så gjorde jag övningarna för armbågen. Efter detta så gick jag på novellen äntligen så körde jag igen och det gick bra. Så sedan var det dags för middag. Kom igång sent idag till fyra tiden hade idag karréer med ris och pepparsås. Såg på family guy idag innan jag kom på att jag hade en film på boxen. Så jag satt alldeles för läge idag men såg klar den innan jag skulle blogga klockan var över sju när jag var klar med den. Och sedan var det blogg som jag nu skriver. Jo det var lotto men fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter om det gav lite. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat idag och är redo för träningen imonn. Men nu måste jag köra cykel en månad framåt för att vila benet. Efter detta så skall vi se om det var lutningen som gjorde det eller vad det annat. Vi hoppas det var lutningen så kan jag köra sedan.

NOVELL: Ja fick mina två sidor idag men jag fick läsa rätt mycket idag för jag hade lagt om det rätt mycket. Men fick till det ändå tillslut, och fick ur mig två sidor idag även om jag blev sen till middagen.

Japp vi hoppas det blir lite till en säng idag spana in på twitter så får ni veta hur mycket det blev. Annars blir det till imonn på bloggen om det inte gav nått. Nu är det hög tid att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: