söndag 17 juni 2012

Söndag 17/6-2012 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tre tiden igår och sov sedan fram till nio då jag var uppe på toan. Somnade sedan om igen fram till elva tiden men kom inte ur sängen förrän till tolv tiden, ja lite innan tolv var det. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen. Så efter detta så gick jag på hemsidan idag hade som vanligt inte mixmegapol uppdaterat men de andra hade. Det ger 178 179 på spotify sidan och 211 212 på startsidan. Jag la upp på twitter och facebook med idag innan jag la ner för dagen. Så efter detta så drog jag i mig en mjukis och så var det dags för novellen. Körde den idag fram till tre tiden då jag la ner och satte igång med middagen. Ja middagen var till halv fyra tiden som jag gick igång med den. Hade idag kotletter med pasta såg på teven gjorde jag också men bara slö tittade idag. Fanns inget på boxen idag att se, ja då menar jag inspelat alltså. Så efter detta så gick jag igång med lunchen till sex tiden. Då såg jag på Discovery om de två som köper lagerutrymmen och sedan försöker sälja det som de köper. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får se på twitter eller så imonn om det inte gav nått. Mer då? En bra dag idag trotts att grannarna hade lite fest så somnade jag rätt bra ändå.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen då ja, jag har bestämt mig för att vänta ett tag till med att springa har lite ont i benet ännu. Och denna gången så tog jag inte värktabletter heller hade inte råd med det denna gången. Så jag skall vänta lite länge denna gången innan jag testar igen. Så hoppas vi att det släpper för gott denna gången.

NOVELL: Ja idag gick det bra fick mycket gjort idag, och fick sluta idag för klockan hade gått långt så jag la ner. Men jag skall nog hinna få till en novell till slutet av augusti hoppa jag.

ROMAN: Ja det gick ju inte så bra förra gången jag körde men har tänkt och jag vet nu vad jag skall göra på den. Så till måndag så kör jag igen.

Vi hoppas på lotto lite iallafall hoppa jag, nog till en ny säng tack. Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: