onsdag 13 juni 2012

Onsdag 13/6-2012 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov sedan inte bra under natten. Vaknade till 05:30 sedan 08:30 och 10:30 efter detta så låg jag till elva innan jag kom upp. Så efter detta så drog jag igång med romanen, körde den idag fram till halv två. Sedan så gjorde jag inte nått på hela dagen, jo lite jag spanade på mobilen och kom fram till något idag. Jag tror jag väntar med att köpa tills september då nya Windows kommer ut då kommer nya Windows phone 8 ut med annars så köper jag nu och får ett gammalt system. Så jag kommer inte köpa förrän det nya kommer ut. Så mer? Ja inte mer att säga idag satte mig och läste lite idag till sju tiden ur lilla stjärna. Och så åt jag lunch till sex tiden men tomaterna jag köpte var kassa så jag fick släng dem. Så mer? Nä inte mer att säga idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja fick min en och en halv timme idag igen och nu är det inte så längt kvar innan jag har fått slut på papper och får göra om igen.

Ja det är lotto idag igen och jag har en extra rad idag som nog kommer smälla in tror jag. Eller hur men jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: