torsdag 21 juni 2012

Torsdag 21/6-2012 20:03

DAG: Jaha natt  igen då ja och igen en rätt kass sådan vaknade till fyra tiden somnade om igen fram till sju tiden sedan nio och så tio efter detta så blev det inte mer sömn idag. Kom ur sängen till elva tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Så efter detta så gjorde jag inte nått tills klockan slog fyra då jag drog till träningen. Tränade sedan hem och så stretch och sedan middag, idag smakade det bättre än i måndags. Såg på family guy när jag åt och satt länge idag nästan till åtta innan jag var klar. Så mer? Rätt kass dag idag och vann gjorde jag inte heller igår. Men till lördag så slår det till eller hur. Skall höra av mig på twitter imonn och på lördag sedan till söndag så kommer jag hem och kör blogg. Så mer? Jo jag får önska alla en

Glad Midsommar!

TRÄNING: Ja körde idag igen och det gick bra men jag har nog inte ont i benet mer men skall ändå vänta ett tag till innan jag köra igång med löpningen igen.

ROMAN: Japp idag fick jag klart en omgång skall gå igenom alla karaktärerna en efter en denna gången. Sedan skall jag köra ett par gånger till sedan skall det vara klart hoppas jag. Men då skall det ligga i tre månader då jag skall gå på den andra romanen. Så efter tre månader så skall jag läsa igen och se om det är nått mer att göra då.

Jaha inte mer att säga idag så jag säger Glad Midsommar och Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar 

Inga kommentarer: