måndag 4 juni 2012

Måndag 4/6-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov sedan fram till nio tiden. Men somnade om igen fram till elva tiden, då jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan så drog jag igång med romanen körde först till ett sedan igen till tre från två. Så efter detta så gjorde jag inte nått tills det var dags att dra till träningen. Så fyra så stack jag tränade och så hem stretch och så middag på det. Men det smakade så där idag men fick ner det mesta ändå. Såg på family guy när jag åt och nu är jag här. Så mer? Jo jag vann inte nått igår på lotto, ja det var ju i lördags men såg det inte förrän igår. Så mer? En bra dag idag fick allt gjort som jag skulle och allt jag gjorde gick bra. Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja det gick bra idag och cykeln också men det kommer ta en månad innan jag kan testa igen. Vi hoppas att benet håller då.

ROMAN: Ja jag såg att jag glömde denna punkt igår men inget hade hänt så. Idag körde jag två timmar som vanligt på måndagar och torsdagar. Imonn så kör jag igen mina en och en halvtimme, vi hoppas på sömn.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: