måndag 11 juni 2012

Måndag 11/6-2012 20:07

DAG: Jaha natten igen då ja, och den var så där inatt somnade som jag skulle till tolv tiden men jag fick ta ett par tabletter för att göra det. Hade ont i tanden igår men tänkte det går nog ändå men inte heller. Så sedan så sov jag fram till 08:30 sedan 09:30 och sist till 10:30 gick sedan upp till elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Hade uppehåll till ett då det var lunch och så igen fram till tre då jag la ner för dagen. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, tränade sedan hem och stretchade och så middag på det. Idag gick hela middagen ner och såg gjorde jag på family guy när jag åt. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn. Jo det var att jag vann på lotto 21 men spelade bort allt igen på triss ja inte allt la in lite på lotto idag morse. Så nu var det allt säger hej tills imonn.

TRÄNING: Ja det gick bra idag har ju roterat övningarna nu så skall köra detta i två månader nu. Sedan kör jag rotation igen åt andra hållet.

ROMAN: Ja fick mina två timmar idag och det gick bra men jag kom bort mig lite idag. Men jag fick till det tillslut ändå. En bra dag idag.

Jaha nu är det inte mer än detta kvar då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: