lördag 16 juni 2012

Lördag 16/6-2012 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja, jag trodde att jag hade sovit rätt bra idag men så var nog inte fallet. Vaknade idag till tio tiden men måste ha vaknat där emellan med. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, men det gick inte bra idag. Så till halv två tiden så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem och satte igång med träningsmiddagen. Gjorde idag korv stroganoff det tror jag att jag aldrig har gjort innan. Men det var lätt recept så får jag ta ris ett tag istället för pasta. Så var klar med detta till tre tiden men kom inte igång med storstretchen förrän till fyra idag. Jag låg på sängen för jag var trött men jag trodde när jag vaknade idag att jag hade sovit bra men så var inte fallet ändå. Så storstretch och så middag på det, hade idag karréer med pommes. Såg en film när jag åt detta som jag inte sparade idag heller. Så bra var den inte så den gick i papperskorgen. Så mer? Jo grannen har fest idag så jag hoppas att de inte håller på hela natten bara. Så mer? Synd det med mobilen hade sett fram mot en ny men jag väntar tills den nya kommer ut kommer nog i september tror jag. Så jag inte köper gamma lur med en gång, det blir nog på Telia som jag gör det med. De får in dem först ja iallafall innan Phonehouse och de har försäkring med så det blir nog där ändå. Så imonn är det dammsugning och så hemsidan och så rengöra spisen och novell inte att förglömma.

TRÄNING: Ja en seg träning idag igen men jag tog i mer idag får se om det gör skillnad eller inte.

ROMAN: Ja idag så gick det illa orkade inte mer än en timme idag hade ingen fokusering alls idag. Men det tar jag igen till måndag hoppas jag.

Japp det är lotto idag och jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter eller så imonn på twitter om det inte blir så mycket eller till måndags bloggen om det inte gav nått. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: