onsdag 27 juni 2012

Onsdag 27/6-2012 20:14

DAG: Jaha som vanligt är det natt igen då  ja, somnade som jag skulle men jag låg ett bra tag innan jag fick av mig lurarna. Men runt ett två tiden så somnade jag, vaknade igen till 05:30 och låg vaken ett tag. Men somnade igen fram till 10:00 då jag inte kunde somna om igen och gick upp till elva tiden idag. Fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag drog till ICA för att handla lite. Fick köpt idag salt två paket tog jag idag, sedan hem igen och fick med mig trisslotten med men vann inget på den. Så kom hem och gick igång med middagen till halv fyra tiden. Hade idag korv och pommes med ketchup såg inga serier idag hade inget alls på boxen idag. Så jag spanade lite på Discovery och åt min mat, det var lika gott idag gillar denna maten. Så efter detta så fick jag även i mig lunchen och såg då på wheeler dealers när jag åt detta. Så mer? Nä kommer inte på mer idag tror jag visst, nä inget mer idag kommer igen imonn. Sedan till lördag så skall jag till sång kursen får se hur det går då, återkommer med mer till söndag eller kanske redan till lördag.

TRÄNING: Ja väskan är packad idag och jag är redo för träningen imonn. Så får vi se sedan om benet är läkt eller inte när jag väl sätter igång med att springa.

ROMAN: Ja körde mina en och en halvtimme idag igen men får inte mycket gjort nu. Men jag har redan gått igenom dessa karaktärerna så är nog inte så mycket att lägga till på dem. Skall sedan köra alla andra med så får vi se om det ger mer eller inte.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: