lördag 9 juni 2012

Lördag 9/6-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, sov rätt bra inatt somnade till ett tiden och sov sedan fram till åtta tiden men somnade om igen. Så till elva tiden så kom jag upp men jag vakade ett par gånger där emellan med. Så efter frukosten så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till två tiden då jag stack till ICA för att handla lite. Men jag glömde tömma soporna så jag får göra det imonn, skulle jag ha gjort på samma gång. Så sedan hem och så gick jag igång med träningsmaten som jag inte köpte i fredags det glömde jag så jag fick ta samma igen som innan. Så efter denna var klar så satte jag igång med storstretchen och efter detta så gick jag igång med middagen. Hade idag fläsk och mos gott mos, såg min serie idag och sedan en film med. Men serien tog slut för säsongen idag så inte mer av den. Så mer? Nä det var inte mer idag såg inte klart filmen för den var lång så jag skall se resten imonn. Efter detta så satte jag mig och läste ett par kapitel ur lilla stjärna ja ett idag hade inte lust med mer idag. Så mer? Ja till slutet av månaden så skall jag köpa ny mobil skall köpa så jag får räkningen till slutet för den kommer idag till den 7 varje månad. Kasst att de inte lägger den senare även om man köper då. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt. Jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag, så får ni veta på twitter eller så imonn på twitter om inte nått så till måndag på bloggen.

TRÄNING: Ja en seg stretch idag igen men det gick ändå bra idag. Imonn så skall jag packa väskan till träningen på måndag.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med första personen och gick på andra. Har inte mer än tio sidor kvar nu så är det dags igen att köra på den.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: