torsdag 14 juni 2012

Torsdag 14/6-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag ville igår men sov sedan inte så länge jag ville. Klockan 05:30 och 06:30 sedan 08:30 och till sist till elva tiden. Då jag gick upp och fick i mig frukosten och gick igång med romanen. Så till ett tiden så fick jag i mig lunchen med sedan gick jag igång igen. Så till tre tiden så var jag klar för idag och väntade då på att klockan skulle slå fyra. Har idag haft ont i nacken hela dan men jag har inte tagit några tabletter ännu skall ta det efter bloggen. Jag har ont i nacken med en till tre månaders mellanrum och måste då ta tabletter. Så till fyra så drog jag till träningen och så hem igen och stretch sedan var det middag. Har fixat annan mat till nästa vecka något jag inte har haft innan. Vi får se hur det går med det då hittade det på internet idag så jag tänkte tar det så jag får annat ett tag. Så mer? Ja har inte mer att säga idag så jag säger hej för idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja det gick bra att träna idag men jag har haft ont i nacken hela tiden idag. Synd att jag inte tog tablett tidigare idag.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med den och skrev ut efter lunch. Men såg då att alla papper var slut så jag måste iväg imonn och köpa detta. Har snott en 500 som jag skulle ha till att skicka iväg det med. Men jag måste ha papper så det måste köpas. Så till lördag så går jag på den igen får se vad jag gör då.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: