tisdag 12 juni 2012

Tisdag 12/6-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till två tiden men sov sedan inte länge innan jag vaknade upp igen. Klockan 05:30 06:30 07:30 09:30 10:30 11:45 så såg min sömn ut inatt. Kom ur sängen till 11:45 och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Men farsan skulle komma till tre tiden så jag fick inte ro att köra mer än en timme idag. Så till två tiden så stack jag till ICA för att handla tömde soporna med på vägen ner. Så på vägen hem så såg jag farsan komma lunkade då var klockan runt halv tre så det var tur att jag la ner tidigt idag. Så jag fick ett par shorts ett par skor och strumpor och lite till som jag fick idag. Jag är nöjd med detta och jag har shorts ett par år till och skor med. Så efter detta så gick jag igång med middagen idag hade jag karréer med klyft och såg mina serier men jag hade spelat in lite för mycket idag. En serie hade jag glömt spela in men den kom på samma som en gammal serie innan så jag fick med den med. Sedan hade jag spelat in ett program två gånger ena var repris så den tog jag bort. Så mer jo jag skall ta och lägga in på nytt så jag får med programmets namn på den nya. Nu står det gamla namnet på den nya serien. Så sedan till lunch hade jag en macka som farsan hade med sig en baguette med räksallad på den tog jag till lunch idag och lite paprika med. Såg wheeler dealers idag när jag åt lunch. Så mer? Jo mobil jag skall köpa på Telia det finns också en försäkring såg jag idag att de hade täcker allt så jag slipper gå till phonehouse och köpa det med. Kommer ligga på 495 kontant sedan på 378 per månad med försäkring och då får jag mobilsurf med. Men det finns ingen skydd till den Telia har det med om man köper mobilsurf men inte till Windows mobilerna. Har inte läst på länge vad Telia har så jag spanade igår på detta. Man måste hålla sig uppdaterad med allt som kommer det har gått framåt för Telia senaste tiden. Ja det är väl sedan jag sist kollade det är ett tag sedan det. Så mer? Jo vi hoppas på bättre sömn inatt som vanligt har varit lite kasst ett tag nu. Men imonn så har jag inte mer än det jag skall göra så jag hoppas att jag sover bra inatt.

TRÄNING: Ja skall testa till torsdag om armbågen håller lite längre ja det har väl inte med träningen att göra jo lite. Men vi får se om det går framåt eller inte.

ROMAN: Ja körde bara en timme idag men det gick bra har lite att göra på texten sedan men det ser rätt bra ut nu. Nä det är inte bra men inte så illa, jag skall göra det bättre sedan. Det tar sin lilla tid att skriva sedan tar det ändå längre att göra det bra.

Jo inte mer idag kommer igen imonn nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: