fredag 15 juni 2012

Fredag 15/6-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan igen, vaknade ett otal gånger under natten och fram om morgonen. Men kom tillslut upp till elva tiden ja lite innan idag. Fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå tolv. Jag hade tvätt idag så till tolv så stack jag ner och slängde in den. Sedan upp igen och gjorde inte mycket fram tills det var dags att få ut den igen. Då var klockan till kvart i ett, hängde upp det och stack sedan till ICA för att handla. När jag kom hem så såg jag det inte men jag gömde gurkan idag får stick och köpa ny imonn. Tänkte på det när jag skulle göra maten var tog den vägen. Och jag såg på kvittot att jag köpte en, men det glömde jag idag. Så när jag kom hem så fick jag upp varorna och så la jag mig på sängen ett tag fram till tre tiden. Men jag la mig igen fram till halv fyra då jag kom upp och gjorde mig iordning för att få upp tvätten. Stack ner och fick upp den sedan så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med klyft och kebabsås såg på min serie idag när jag åt och sedan en film som gick in igår. Såg denna när jag åt lunch med men sparade den inte. Så mer? Nä inte mer idag jo jag vann inte nått igår på lotto heller men det är ju som vanligt det. Så nu säger jag hej för idag.

TRÄNING: Ja imonn är det storstretch igen då ja och jag skall ta i lite mer imonn. Så jag kommer någon vart med detta har stått still ett bra tag nu så måste ta i lite mer imonn.

ROMAN: Ja imonn då så går jag igång igen på den, vilken omgång detta är har jag tappat räkningen på men jag skall köra allt denna gång. Annars så går det åt så mycket papper att skriva ut. Köpe det idag på bokia gick på 350 spänn och var jobbigt att bära hem. Men imonn så kör jag igen.

Ja inte mer att orda idag så jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: