tisdag 1 februari 2011

Tisdag 1/2-2011 20:03

DAG: Jaha ny månad men samma under natten som vanligt, somnade någon gång till tre tiden igår. Sov sedan fram till tio tiden då jag var uppe på toaletten sedan somnade jag igen fram till tolv tiden. Dock så sov jag inte hela tiden fram till tolv men lite iallafall. Upp och fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen men eftersom jag vaknade så sent så hann jag inte mycket idag. Körde nog lite mindre än en timme idag till två tiden, då fick jag i mig en mjukis och stack till ICA för att handla lite. Köpte lite och sedan hem igen fick igång middagen med en gång jag kom hem. Hade idag fiskpinnar med potatis och min sås, ja jag kallar den så men det är filmjölk, boston och majonnäs. Lika gott idag som alla dagar jag har det, men jag gjorde lite för mycket sås idag. Så kollade på mina serier idag en ny som dock bara går fyra gånger om jag inte fattade det fel, Sherlock Holmes på ettan. Det var okey den höll på en timme och en halv, sedan hade jag en serie till som jag såg och så slog jag över till filmkanalen sedan och såg lite på matrix. Mer? Jo jag laddade hem lite nya drivrutiner till min penna idag hade uppdaterats för ett tag sedan. Så mer? Jo jag la in ny statistik idag med innan jag fick i mig frukosten uppdatering nummer 36 på startsidan. Som ni kan se var det väldigt mycket folk denna månaden men jag tror det var fel eller nått sånt. Brukar inte ha så mycket annars fick över 200 på två dagar i början av månaden. Så nu då mer? Nä inte mer för idag kommer igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde inte en rygg idag glömde av det idag men skall göra nu. Kände av lite i benen idag brukar inte göra det men nu så?

ROMAN: Ja kom inte så långt idag innan jag tappade farten men lite fick jag ändå gjort. Kommer igen imonn med lite mer fart hoppas jag.

MUSIK: Ja vi får se hur det går till torsdag.

Kort blogg idag men jag har inte varit så trött idag men det kommer nu, är rätt seg nu. Så det återstår bara att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: