torsdag 17 februari 2011

Torsdag 17/2-2011 21:44

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår utan låg ända till efter tolv innan jag somnade. Så inte så bra början på natten, sov sedan fram till sex då jag var uppe på toan. Somnade igen efter detta fram till tio tiden, när jag då vaknade så tänkte jag kan ligga till elva innan jag går upp. Men vaknade till halv tolv så rätt seg var jag annars skulle jag inte sovit så länge. Kom upp och drog igång musikdatorn och fick i mig frukosten, efter detta gick jag igång med musiken. Men idag krånglade allt jag gjorde, mer om detta på musik. Körde på idag fram till fyra just innan jag skulle gå, eftersom allt jag gjorde idag inte ville som jag ville. Men till fyra så drog jag till träningen, kom hem stretchade och så middag på det. Sedan så tittade jag på teven fram tills nio då jag diskade och fick i mig mina tabletter. Jo inte nog med att allt fick för sig att krångla backupen Telias backade inte upp alls idag. Skall ta och dånga ett mail till dem idag om detta, jag har inte fått svar på det andra ännu men jag skall också lägga till att jag fått en konstig räkning med. Undrar varför de dröjer med svaret, men det kanske har kommit idag. Skickade in det i måndags om jag inte minns fel. Det var rätt jobbigt idag med allt som inte ville men tillslut så fick jag igång det. Jag hann till och med att lägga upp till hemsidan idag med, men det krånglade det med, på grund av Telias backup. Hoppas morgondagen går bättre skall inte göra som jag brukar gör imonn men mer om detta nere på musik.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag men inte gången jag fick inte upp mer än 135 i puls. Förra gången jag mätte så fick jag upp över 140 men idag bara 135, men kan väl inte få bättre kondition på en vecka heller. Så jag får ta och öka upp det till nästa vecka. Nu kör jag 4 lut 6 sedan 5 lut 6,5 i sedan 6 lut efter tio och så tjugo minuter. Men får ta 4 lut 6 och så 5 lut 6,5 och 6 lut 7 så skall jag väl ändå få upp pulsen till över 140. De är mycket underligt detta att jag förra veckan körde och fick upp pulsen till över 140 men inte nu. Men jag får öka på farten så hoppas jag att pulsen går upp med.

ROMAN: Ja har bestämt mig för att inte köra nått imonn skall göra annat mer om detta på musik.

MUSIK: Japp lyssnade igenom den idag och tänkte okey jag lägger upp den. Så jag skulle göra som jag brukar göra och maila mig filen. Men det gick inte alls idag den ville inte skicka nått idag jag höll på med det ett antal timmar sedan fick jag ge upp. Och jag tog den på flash minnet istället, sedan när jag förde över den till den nya datorn så backade inte Telias backup upp den alls. Det skall jag maila om nu efter bloggen, men när jag skulle lägga upp den på hemsidan så gick inte det för den var med i backupen så jag kom inte åt filen alls. Filen var 16,8 MB och det tog över 20 minuter att backa upp den, och ja inte på det stället som den fördes till utan till webprogrammet. Det är rätt många buggar i Telias nya backup. Så men tillslut så fick jag upp den på hemsidan med den ligger nu på musiksidan så ni kan lyssna eller ladda hem till dator eller till mobil, dock kan jag varna om ni skall ladda till mobil den är stor fil 16,8 MB så jag tror det är bäst att ladda hem till datorn och sedan vid USB till mobilen. Så förvänta er inget mästerverk men det är okey går att lyssna på. Så har jag också bestämt mig för att köpa en ny keyboard imonn, skall jag lära mig spela så måste jag ha ny keyboard. Skall köpa en imonn för 2000 en Yamaha så köper jag skärmen om fyra månader då jag har sparat mer pengar. Så skall också ringa till Telia imonn och beställa eller höra mig för nytt. Vi får se hur det går med det tills imonn.

Och nej jag vann inte ett dugg igår heller, men det är ju som det brukar vara så. Men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Ses igen imonn och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: