torsdag 3 februari 2011

Torsdag 3/2-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår runt tolv tiden. Sov sedan fram till sex tiden då jag var uppe på toan, men somnade igen efter det fram till tio tiden. Sedan somnade av och an fram till elva då jag gick upp. Så lite kass sömn ändå idag det kände jag när jag körde träningen idag. Så upp och frukosten på det slog igång musikdatorn när jag gick förbi. Så efter frukosten så drog jag igång med musiken, körde på fram till ett tiden då det var dags för lunch. Efter denna så drog jag igång igen med musiken fram till tre tiden lite efter var det nog idag. Så sedan så kollade jag lite i frågan om midi filer jag laddade ner lite idag innan jag drog till träningen. Men mer om detta nedan på musik. Så till fyra tiden så drog jag till träningen och sedan hem igen stretch och så middag på det. Så kollade lite på en film idag när jag åt 21 hette den om ett kasino och några som räknade kort. Såg bara slutet på den men den var okey ändå. Så mer? Nä inte mer idag brukar inte bli så mycket på träningsdagar inte heller idag. Så vi hörs igen tills imonn.

TRÄNING: Japp lite seg idag kände jag när jag satte igång idag, men det kan också varit att jag roterade övningarna. Men jag träffade min skolkompis idag och fick reda på hur jag skulle göra så jag körde en gång idag. Men jag orkade inte mer än 25 minuter idag fick ont i fötterna. Bör nog skaffa nya skor om jag skall gå, har nu inne skor med supertunn sula så de är inte så bra att gå med. Och kände även av lite i vänstra knät men bara lite. Men jag skall köra denna månaden så får vi se om det går skillnad eller inte, vet inte om jag fick högre puls idag eller inte det gick inte att ta. Sedan så var jag lite snurrig när jag gick av idag, vet inte om det gäller alla eller bara mig. Men jag skall köra 30 minuter och ta andra skor på mig till måndag så får vi se om jag får högre puls eller inte. Kommer upp till 140-150 innan men hoppas på lite mer nu vi får se till måndag hur det gick.

ROMAN: Ja då skall jag gå igång igen tills imonn, har märkt att jag gör bättre ifrån mig om jag ligger till tolv innan jag går upp är mycket piggare då.

MUSIK: Ja idag så la jag på saxomofon och jag skulle ha lagt till trummor också men det sket sig. Jag testade men jag orkade inte spela så länge, den är lite över 8 min så jag fick lägga på midi trummor idag. Så måste ha mer tid att spela så jag kommer igång med det, så jag laddade ner lite midi spår som jag kan spela efter idag. Jo och jag fick också ont i armbågen så jag måste fixa den nu, men inte denna månaden fick ny utgift på 300. Sedan har jag lånat 300 från tandläkar pengarna så det blir 600 så skall jag köpa spel det går på 800 och det har jag bestämt mig för. Så det blir en hård månad detta igen. Och låten då skall jag lägga upp den då, nja vi får se skall tänka på det ett tag så får vi se. Men det är klar så jag kan lägga upp den men basen på pianot kommer lite riktigt rätt jag har svårt för att hålla takten när jag spela piano. Men det hörs inte så mycket jag har lagt på mer så. Men vi får se om hissmusiken kommer upp eller inte. Får suga på det ett tag, om jag sedan kan med att lägga upp den får vi se.

Nä inget på lotto heller men till lördag då är det jag som kammar hem 103 istället. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: