fredag 25 februari 2011

Fredag 25/2-2011 20:34

DAG: Jaha börjar med natt igen då ja, somnade någon gång till tre tiden igår eller strax där efter. Sov sedan fram till elva och tänkte då att jag ligger kvar till tolv så går jag upp och tvättar med en gång då. Och tar frukosten där efter, men jag ångrade mig och gick upp till kvar över elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag ner till tvätten till fem i tolv tiden. Så upp igen och väntade sedan på att klockan skulle slå kvart i ett då det var dags för att hänga upp den samma. När den var upphängd så skulle jag då sticka till stan och köpa joypaden men såg då på Telias sida att de rekommenderade Xbox paden. Så jag beslöt mig för att vänta med att köpa den och tog bara ut pengar till den idag. Köpte lite på ICA med på vägen hem, så när jag kom hem så ringde jag till HP support och sa att min mus inte fungerade som den skulle. Men när jag skulle göra så fungerade den förståss som den skulle. Men efter att jag la på så gjorde den fel igen, men jag hann inte ringa för jag skulle ner och hämta tvätten. Skall ringa till tisdag (och jag sa att jag skulle skriva denna dag men jag skall till frisören den dan) och säga till att den gör det på andra surfare med. Trodde att det bara var IE om var fel på men så var inte fallet, kan tänka mig att det är musen som är fel på då. Men vi får se när jag ringer vad då säger då. Så sedan stack jag ner och plockade upp tvätten och jag slog igång ungen innan jag stack ner. Så när jag kom upp och slängde in tvätten i skåpen så tryckte jag in lite klyftisar i den. Hade tinat lite karréer till detta, kan säga att jag fick klyftisarna perfekta idag. Men då var det också små klyftor idag med innan har jag fått påsar med jätte klyftor i och de blir inte bra. Men väldigt gott var det idag med detta, såg på min serie idag med men jag sparade ett avsnitt tills imonn. Så mer? Jo varför är jag då så sen idag då. Skannern gick igång som den skulle idag men tog till halv nio innan den blev klar på den nya datorn. Varför det tog så lång tid idag vet jag inte om det inte har med det nya modemet att göra vill säga, men jag tror inte det. Jag kan inte svara på varför det tog så lång tid idag den gick igång till 17:30 fram till 20:30 nu är det lite mer filer men inte så mycket. Den brukar vara klar till 19:20 nått sånt mycket underligt, skall se noga på nästa gång den kör. Så mer, jo det blir lite stålar kvar denna månaden (ja jag menar nästa alltså mars) under 1000 så det blir en hård månad. Men då betalar jag också den räkningen på 900 som jag fick igår, annars så hade jag kunnat spara en 500 denna månaden, suck.

TRÄNING: Jaha lite träningsvärk i magen idag så det tog rätt bra igår men då hade jag hög fart med så tar den mer. Mindre via mellan seten.

ROMAN: Ja som jag sa här över så blir det inget till tisdag klippning då. Blir till onsdag istället om allt går som jag vill.

MUSIK: Ja hann med lite pill på keyboarden med idag och jag kommer förhoppningsvis så till det till måndag med den nya låten. Vi hoppas på det.

Ja det är lotto imonn så jag hoppas att ni gör som ni brukar göra nämligen hålla tummarna. Så säger jag som jag brukar göra. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: