onsdag 16 februari 2011

Onsdag 16/2-2011 20:09

DAG: Ja sen idag men jag låg på sängen igen och fantiserade om vad jag ska göra med alla pengarna jag vinner idag, så jag glömde tiden igen. Men nu är jag har och vi starar med natten som vanligt, somnade någon gång till ett tiden. Sov sedan rätt bra fram till sex tiden då jag var uppe på toan, la mig igen och sov fram till tio tiden. Då efter detta så låg jag på sängen fram till elva innan jag gick upp. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Idag gick det bättre än igår och jag körde idag fram till halv två tiden, då jag drog i mig en mjukis och så drog jag till apoteket och sedan ICA. Så köpte lite och tog ut mina sista 300 spänn med skall nu räcka till den 25é. När jag kom hem så hade jag redan fått igång ugnen och drog då in pommes i den med en gång jag kom hem. Stekte karréer också och kollade på en ny serie idag om en trollkarl den var väl så där men har inte annat att se. Så mer? Jo jag har idag kollat upp lite mer om Telias grej och skall ta och beställa denna till fredag hoppas jag. Men jag måste ha lite mer uppgifter om pris och annat innan jag bestämmer mig så vi får se. Men tror jag gör beställningen till fredag ändå. Så mer? Nä inget mer idag kommer inte på nått mer att skriva idag. Jo jag skall maila till Telia om backupen de har dragit lite pengar som jag inte kan förstå varför det är draget. Men tänkte jag skulle göra det när de hör av sig på den andra grejen jag mailade om. Så mer? Jo det är som jag inledde med idag lotto som gäller idag och jag hoppas att ni håller tummarna för mig idag. Vill jag ha lite? Ja om jag inte får mycket så tar jag lite gärna, 2500 skulle sitta gott då skulle jag också köpa lite till tror jag men mer om detta på musik. Nu är det över för denna gång, ses igen imonn.

TRÄNING: Ja då kör vi igen tills imonn har packat väskan och hoppas på bra sömn inatt bara. Så får ni veta hur det gick tills imonn vid 21:40 tiden.

ROMAN: Ja körde på rätt bra idag och utvilad var jag med så det gick bra. Men måste lägga på rätt mycket när jag väl får ner det till datorn. Vi får se hur det går då, och det är inte mycket kvar nu att skriva ner. Har hållit på med detta sedan februari förra året tror jag att det var, men det tar tid att skriva.

MUSIK: Jo jag funderar på att köpa mig en ny keyboard för 2000 det har jag råd med men jag skulle vilja ha en ny skärm med. Ja vi hoppas på vinst i kväll så kan det nog bli. Skall ta och vänta med detta fram ett par månader så jag kan spara lite mer pengar så. Men denna månad är det spel som gäller sedan är det till näst nästa månad som jag kan få in en 1000ing till så skall vi se vad jag gör då. Och kanske en vinst på tävlingen kommer till men det är mindre troligt.

Lotto så tummarna för mig tack, sedan säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar  Och Pengar tack.

Inga kommentarer: