måndag 14 februari 2011

Måndag 14/2-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då, somnade som jag skulle igår och sov rätt bra fram till tio tiden då jag var uppe på toan. Sedan låg jag fram till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång musikdatorn och gick igång med det just efter jag fick ner frukosten. Körde på fram till ett då jag tog paus med lunch och så till två tiden kom jag igång igen. Körde idag ända fram till halv fyra innan jag la ner för dagen. Så sedan till fyra så drog jag till träningen, tränade så hem och stretch och så middag på det. Men idag satt jag ända fram till halv tio innan jag gick upp och diskade, såg på stora skepp och ville se hur det gick. Så mer? Kan säga att maten smakade så där idag trodde nog det skulle smaka godare men det gjorde det inte tyvärr. Så mer? Nä det var inte mer idag men mer följer på de andra punkterna. Jo ingen vinst igår heller, men till denna vecka så smäller det till det känner jag på mig. Eller hur?

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag var lite sen men bara fem minuter. Jo så gick jag 30 minuter istället för 35 jag skippade de fem minuterna uppvärmning och gick på 4 lut och 6 fart sedan efter tio minuter så tog jag 5 lut och 6,5 fart fram tills en halv timme gått. Jag testade idag och jag hade lite över 140 i puls men då hade jag detta i över 15 minuter mot innan 4 minuter så jag hoppas att detta tar mer på fläsket. Vi får se när jag väger mig till slutet av månaden, om det nu går så fort vill säga. Men lite bör jag nog se hoppas jag.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen skall ligga ända fram till tolv tiden innan jag går upp så blir jag piggare. Så får vi se hur det går imonn då.

MUSIK: Ja idag så la jag på massor med instrument och tog bort dem igen sedan när jag var klar. Och jag blev idag klar med denna låt kanske kommer upp till torsdag om allt går som det skall. Men de har tendens att låta kassare efter ett par dagar så jag kan inte lova att den kommer upp. Och om ni är nyfikna så är det så långt från hårdrock man kan komma. Det blev en sonat för gitarr, bas, cello, viola (Fast två hur skriver men det på viola iner eller nått sånt) och trummor. Jag kallar den för “eftermiddags sonaten” även om arbetsnamnet blev gitarr. Så får vi se till torsdag om jag lägger upp den eller kanske till söndag, vi får se.

Japp vi ses igen imonn så ha det tills dess, jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: