onsdag 2 februari 2011

Onsdag 2/2-2011 20:02

DAG: Japp natt igen då ja, kunde inte somna igår så jag tog på lurarna fram till ett tiden. Men sov sedan inte så bra efter detta jag vaknade ett antal gånger fram till sex. Låg sedan vaken till sju då jag drog på mig lurarna fram till nio tiden. Då gick jag upp och åt frukosten sedan till tio tiden så la jag mig igen och sov fram till elva men dock bara korta stycken sömn. Elva kom jag upp och gick igång med romanen, kom igång med den till tolv fram till lite efter ett tiden idag. Då jag drog i mig en mjukis men klockan var då närmare två tiden jag pillade med datorn innan dess. Så till tre tiden så var det middag, körde idag karréer med ben och klyftpotatis till detta. Var så där idag karréerna var inte så bra men jag tog dem nog lite tidigt idag tror jag, kunde ha gått lite längre. Men det var gott och jag såg på mina serier idag med men ena house var repris eller så hade det lagt in fel avsnitt tror jag. För det var en av de gamla läkarna med och hon försvann i förra säsongen så jag tror de hade laddat fel avsnitt idag. Så efter detta så drog jag i mig lunchen med till halv sex tiden redan för jag var tidigt med middagen så. Och det är bäst att ta tabletterna med mat så jag var klar redan till kvar över fyra idag med middagen. Så då tog jag lunchen och tabletterna sedan. Men jag tror jag kommer få slut på både omega3 och vitaminer innan jag kan köpa nya igen, har bara 1000 kvar nu. Ja jag har reserven med men hoppas jag slipper använda denna.  Så det finns om det tar slut, så mer? Jo efter nä just när jag skulle ta lunchen så upptäckte jag att paprikan var dålig så jag fick ta lunch utan det idag. Och efter lunchen så fick jag dra till ICA och handla lite till. Så jag fick ta en promenad ut i natten, och jäktad blev jag med av någon anledning. Så mer? Kollade lite på Telias grejor idag tänkte jag skulle ta bort min fasta telefon och lägga till IP men det finns inte grejor till det på Telia de har inte inspelningsbar box den de har fungerar bara på fiber. Så nej det blir inget med det och skall jag ha det jag har idag så går det på över 400 mot idag på 378 så det blir inget av det. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera till 21:40 tiden då.

TRÄNING: Japp väskan är packad och jag är redo bra sömn inatt så skall det nog gå vägen. Men jag glömde säga att jag roterade övningarna i måndags.

ROMAN: Ja idag gick det bra att köra och jag hade lätt att fokusera idag med. Fick mycket gjort idag. Nu kör jag igen till fredag, börjar närma sig slutet nu.

MUSIK: Ja då blir det saxomofon tills imonn då får se hur det går då. Kan säga att jag inledde hela stycket med ett solo, känns lite som 70 tal över det men får se hur det låter imonn.

Ja det är lotto idag och det är 99 mille som jag skall kamma hem idag så tummarna tack. Kommer igen imonn med då som mångmiljonär nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: