lördag 5 februari 2011

Lördag 5/2-2011 20:02

DAG: Jaha igår så bestämde jag mig för att somna utan musik och det gick bra somnade någon gång till tolv tiden. Men till ett så drog grannen igång musik och trotts att jag hade öronproppar så vaknade jag. Låg sedan vaken till han stängde den till två tiden, sedan tog det en timme innan jag kunde somna igen. Och till sex var jag uppe på toan men somnade igen i korta stunder fram till elva tiden. Kass natt inatt alltså. Så jag drog igång datorn och fick i mig frukosten, sedan kom jag in på Telia säkerlagring och såg att det var ett nytt program så utan att läsa så noga så laddade jag in det. Jag trodde att det skulle kopiera över från det gamla programmet men så var inte fallet. Och jag drog igång den nya till lite efter elva tiden, men det blev fel så jag pillade med detta fram till ett tiden. Innan jag kom igång med romanen, och höll inte på mer än en halv timme idag. Så somnade datorn med när jag gick igång med backupen så jag är inte klar ännu med den. Konstigt att de låter backupen tillåta att datorn somnar. Men så måste jag också köpa till andra datorn med det går då på 29 per dator per månad. Vilket ger 200 cirka istället för 100 som jag nu betalar, ja summorna är inte exakta men det ligger nått sånt. Men då får jag hur mycket utrymme som helst på båda datorerna, ja i backup. Så sedan pillade jag med detta fram tills det var dags att köra igång med stretchen, men jag var sen så klockan var nära fyra när jag kom igång. Stretchade och så middag på det, hade idag kotletter med ris. Kollade på mina serier idag med en tog slut och den andra var spännande. Så mer? Skit att jag skulle gå igång med backupen idag annars så hade jag gjort mer. Så mer? Nä kommer igen imonn skall imonn om jag hinner med det kolla på lite film på voddler, trettonde våningen tror jag att den hette, gratis film är det med så. Vi hörs imonn.

TRÄNING: Ja har känt av lite i ryggen idag igen men smörjt har jag så det skall nog gå bort hoppas jag. Storstretch idag och det gick väl hyfsat idag lite jäktad av backupen.

ROMAN: Ja inte mer än en halv timme idag orkade jag med och fick läsa tillbaks massor med idag men nu är jag på rätt spår så till tisdag så skall det nog gå bättre hoppas jag. Men fick lite gjort och jag får nog vara nöjd med det för idag.

MUSIK: Ja vi får se hur det går till måndag om jag pillar med backupen då eller vad. Tänkte mig att spela lite trummor efter midi då men vi får se vad som händer.

Jaha det är lördag och det är lotto och det är 103 mille så tummarna tack för mig. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar och Pengar hoppas vi på…

Inga kommentarer: