söndag 6 februari 2011

Söndag 6/2-2011 20:23

DAG: Japp nu är jag sen som fan men jag kollade upp min försäkring på klockan den kan inte visa tiden när det är mörkt. Skall se en dag när jag skal ta dit den men det kommer gå på 500 som jag just nu inte vill betala. Om ni undrade varför jag var sen, nä jag tänkte det men ja sa det ändå. Så till natten då ja, somnade igen utan musik och sov sedan kasst hela natten. Vaknade med två timmars mellanrum fram till sex, då låg jag fram till sju innan jag tog på lurarna fram till nio. Då fick jag i mig frukosten och så till tio så la jag mig igen. Men sov i korta stycken fram till elva då jag kom upp. Drog igång med dammsugningen och sedan gick jag loss på hemsidan, en ny uppdatering idag på spotify nr 25 och på startsidan nummer 37. Det var bara NRJ som hade uppdaterat idag inte RixFm eller MixMegapol men de sista brukar inte uppdatera så ofta. Så sedan så gick jag loss på musikdatorn och la in nya backup programmet på den, så backade den upp med tog en tre timmar att backa upp den. Så sedan så bestämde jag mig för att se trettonde våningen (skall vara på engelska med ett the innan) den var väl okey att se för den var gratis. När den var slut så var klockan 14:30 och jag drog i mig en mjukis, varpå jag drog till ICA för att handla lite. Fick ta ut 200 så nu har jag bara 700 kvar fick ett kontokort på 50 spänn vet inte vad det var men då förlorade jag en 100 på det. Skall kolla upp vad det var senare idag, jag spårade min försäkring med men jag betalade in den till november förra året. Ja på klockan alltså. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt. Jo tummarna för mig idag de ringde inte igår så ingen storvinst men kanske lite. 35000 skulle vara bäst men jag kan nöja mig med 15000 eller om jag gapar efter mycket så går 2500 bra med. Tummarna tack.

TRÄNING: Jaha har packat väskan och är redo för ny vecka med ny träning, ja kanske inte ny men en ny vecka iallafall. Har packat gamla skona men såg idag att de var slitna i klacken. Det är inte så bra när man skall gå, vi får se hur det går tills imonn. Skall starta på 5,5 lutning på 3 grader så kör jag det i 5 min sedan går jag upp till 6 lutning 4 i 10 min, så till 6,5 lutning 5 i 10 min sedan om jag orkar till 7 och lutning 6 sista 10 min det ger 35 minuter så skall jag se vad jag har för puls då? Ni får veta imonn, om jag orkade med det alls!

ROMAN: Ja inte förrän till tisdag skall jag köra på denna punkt igen, vi hoppas på bra sömn som vanligt.

MUSIK: Ja skall spela trummor imonn tror jag om inte armbågen sätter stopp för det vill säga. Ni får rapport imonn.

Då hoppas jag på lite pengar idag men det går nog som det brukar göra skulle jag tro. Men om ni håller tummarna så kan man aldrig veta. Nu sägen jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: