söndag 20 februari 2011

Söndag 20/2-2011 20:05

DAG: Japp natt igen då ja, tog på mig lurarna fram till ett halv två tiden. Sedan så sov jag rätt bra under natten bara att par vak fram till elva tio tiden. Men somnade sedan om fram till tolv innan jag gick upp, fick i mig frukosten och drog igång med dammsugningen. Efter detta så gick jag loss på hemsidan la upp en ny sida och en uppdatering startsidan är det 40 och spotify är det 27 det var bara nytt på RixFm som vanligt hade de andra inte uppdaterat sina sidor. Så efter detta så var klockan redan framme vid två tiden, så jag satte mig och läste fram till halv tre då jag drog i mig en mjukis. Och så gick jag igång med maten på detta. Hade idag pepparbiff med pepparsås och ris, kollade på teven idag men när jag åt. Men bläddrade lite fram och tillbaks bara idag, stannade på en filmkanal och såg lite på en svensk film Wallander tror jag att den heter. Men detta var när jag åt lunch mellan detta så spelade jag lite på keyboarden. Sedan så gjorde jag inte ett dugg fram tills nu, jo jag låg på sägen fram tills nu. Och så packade jag väskan till träningen imonn med annars inget. Slö dag idag men fick gjort det jag skulle så okey dag på det hela taget. Kan då hoppas på att jag vann lite pengar tills igår skall se det idag vi håller tummarna eller hur.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen då ja, skall då höja på gången till 7 på sista tian. Får se om det höjer pulsen eller inte. Väskan är packad iallafall så.

ROMAN: Nä det är inget att säga på denna punkt idag mer än att jag kör igen till tisdag.

MUSIK: Jag körde lite i boken jag köpet idag kom fram till ett stycke som jag stoppade på skall göra det imonn. Sedan skrev jag ut lite från den PDFen jag fick från Yamaha Amazing Grace skall se en dag om jag inte kan gå på den med. Men det kommer ta tid innan jag kan spela så det kommer inte gå fort.

Japp en vinst tack så skulle denna vecka vara helt okey, men vi ses igen tills imonn igen och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: