måndag 21 februari 2011

Måndag 21/2-2011 21:43

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår runt tolv tiden och sov sedan fram till sex då jag var uppe på toan. Kände av det igår men tänkte det klarar sig hade jag då gått upp så hade jag sovit ända till tio tiden idag, men jag låg kvar igår. Så efter detta så somnade jag igen men inte långa stunder och till tio tiden så vaknade jag upp för gott. Låg sedan till kvar över och gick då upp och fick i mig frukosten. Och slog igång musikdatorn även om jag idag inte använde den alls faktiskt. Så efter frukosten så drog jag igång med keyboarden körde sedan ända fram till ett då jag tog paus för lunch. Till två tiden gick jag igång igen och körde sedan ända fram till halv fyra idag, gick bra idag med. Så sedan så skulle jag ha gått in på toan men hann inte med det idag så jag fick gjort det just när jag skulle dra till träningen. Kom en kvart sent idag men tränade och så hem stretch och så middag på det. Hade ny pasta idag och det var godare än innan hade också slängt i lite cayennepeppar och det var godare än innan får se hur länge jag kör detta då. Kollade lite på teven idag med när jag åt, men inte på nått speciellt bara slö tittade fram och tillbaks. Så mer? En bra dag idag och bra träning med så helt okey dag, och som vanligt så börjar det alltid med bra sömn. Synd bara att jag inte kan ha det varje dag, då hade mina problem varit över och jag hade kunnat börja jobba igen. Ja om det skulle hända så skulle det nog ta rätt bra tid innan jag kunde jobba igen. Är jag ute på stan och springer så blir jag rätt snabbt trött även att jag inte gör nått alls mer än går. Så det kommer ta sin lilla tid att komma tillbaks igen till jobb, men att bli frisk är ju en start. Vi hoppas på det, så säger jag hej för idag. Jo en sak till jag fick ändra på hemsidan idag jag la upp en zipx fil på låten som inte går bra med XP så jag bytte ut den idag. Om någon laddat hem den så släng den gamla filen och ladda hem på nytt. Det blev fel när jag uppgraderade winzip sist så tog jag fel filändelse på den. Men jag har fixat till detta nu, om ni ville veta det? Så nu säger jag igen hej.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag även om jag är rätt tung på bensparken. Vilket är konstigt jag har kört samma tyngd nu i över 6 månader men jag får ingen ny styrka av någon anledning. Så körde jag snabbare på gången och jag fick upp 145 i puls i tio minuter så jag tror jag kan köra så nu. Får vi se om jag får bort lite fett när jag väger mig då.

ROMAN: Ja vi får se hur dagen imonn utspelar sig allt hänger ju på sömnen. Men jag skall göra som jag gjort innan ligga länge innan jag går upp så skall det nog gå bra, hoppas jag.

MUSIK: Japp första dagen på nya keyboarden idag och det gick bra även om det var illa svårt att få till det. Men tillslut så gick det spelade två låtar idag som jag tillslut fick att fungera. Det är svårt med två händer, nja alla fingrar som gör olika saker. Det har jag svårt för men jag lyckades tillslut, och jag får köra finger ackord så får jag se om jag sedan kan byta till vanliga ackord. Tänkte jag skulle köra igenom hela boken sedan försöka köra igen med vanliga ackord. Vi får se hur det går med det, men det gick bra idag.

Så inget på lotto heller men det är som vanligt eller hur? Jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: