måndag 7 februari 2011

Måndag 7/2-2011 21:43

DAG: Jaha natt igen då ja, la mig som jag brukar till halv elva tiden och somnade till tolv tiden nått sånt. Sov sedan fram till sex tiden då jag var uppe på toan, men lyckades somna igen fram till tio tiden. Efter detta så sov jag i korta stunder fram till elva tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och slog igång musikdatorn satte mig sedan framför denna till ett då jag bröt för lunch. Efter lunchen så gick jag igång igen med musiken fram till tre idag. Efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Nä så var det inte riktigt innan jag gick igång med frukosten så pillade jag med datorn. Jag har ju sagt att det är konstigt att det inte kommer en uppdatering till aero men jag pillade med det idag och kom då på att det kom en i mars förra året. Så jag satte igång med aero igen idag, konstigt är att det kom upp på deras blogg att man skulle stänga av det men sedan ingenting att den hade kommit. Men nu vet jag att den finns i datorn och jag slog igång det idag, över ett halvår för sent men man säger bättre sent än aldrig. Så sedan gick det som det står här över och jag var på träningen om jag inte minns fel. Tränade och så stretch och så middag på det, kan meddela att jag är rätt trött på maten nu måste göra nytt till nästa vecka. Kollade lite på teven med idag när jag åt men det var mest repriser men till den 27 så kommer nya gaget show en måndag är det. Vet dock inte när den kommer men skall kolla detta en dag längre fram. Så mer? Jo igår så fick jag något bekräftat som jag har misstänkt ett bra tag. Jag spanade på aftonbladet och så då en artikel om dyslexis har trott att jag har haft detta eller har, och när jag kollade symtomen så stämde alla in på mig. Allihop så ja jag har dyslexi har haft det och det är därför jag har så svårt med svenskan minns inte nått just nu om det. Och det förklarar varför jag hade så svårt i skolan med så jag har trott detta men inte vetat exakt vad det är förrän nu. Min kompis trodde detta efter han läste en novell av mig och jag höll med om det. Så och då är det ju perfekt att vilja bli författare eller hur? Men jag har sagt det innan jag gör inte det som är lätt för att det är lätt jag gör det som är svårt för att det är svårt. Så sedan är jag en gammal gubbe så det finns nog ingen hjälp för mig nu. Jag har spanat lite men allt kostar pengar och det har jag inte alls gott om. Men om jag bara försätter att skriva så kan det bli nått tillslut av det. Vi får se hur det går med det.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag och jag körde på som jag brukar idag. Men jag körde med nya skor och det gick bättre även om jag är yr när jag går av. Jag körde på 3 lut och 5,5 sedan 4 lut och 6 sedan 5 lut och 6,5 sedan skulle jag gått upp till 7 och samma lut men idag så gick inte det så jag gick ner igen till 6,5 och körde den sista 10 minuterna. Jag kom bara upp till 143 men å andra sidan så höll jag detta i 30 minuter istället för 4 min som innan. Så jag tror ändå att denna träningen ger mer fettförbränning än det jag gjorde innan. Skall köra detta nu i en månad så får vi se, jo jag vägde mig och jag gick ner från 99 till 96,4 så får vi se var jag ligger till nästa gång jag väger mig. Men det bör ge mer fettförbränning om jag inte har helt fel, innan körde jag intervall med 8 min sedan 2 min tungt och så 8 min och 2 min tungt så jag tror detta ger bättre resultat, vi får se.

ROMAN: Japp då kör jag igen tills imonn får se hur jag sover bara men skall ligga till tolv så skall det nog gå bra.

MUSIK: Ja jag var lite sen idag efter att ha pillat med datorn innan jag gick igång så jag hann bara med att spela igenom midi en gång innan lunch. Men jag fick ont i armbågen med en gång så jag måste se till att ta mig till sjukgymnasten, förhoppningsvis så slipper jag ta mig till läkaren innan. Men det blir inte förrän till nästa månad det har inte råd nu. Och jag vet jag har pengar men börjar jag ta av dem så kommer snart allt var slut. Så jag väntar med det till nästa månad. Tror jag skal börja på ny låt som jag skall pilla med tills det låter bra det gör inte piano som jag döpte den till. Men skall gå igång till torsdag med den och så får vi se hur det går med det då.

NEJ jag vann inget igår heller men till denna vecka då smäller det det känner jag på mig. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: