torsdag 24 februari 2011

Torsdag 24/2-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tolv tiden igår och sov sedan fram till tio. Låg sedan vaken fram till elva då jag gick upp, och fick i mig frukosten. Slog igång musikdatorn på vägen förbi, och gick sedan igång med musiken efter frukosten. Körde fram till ett sedan var det lunch och så gick jag igång sedan efter denna fram till halv fyra idag. Så sedan kunde jag inte låta bli att pilla på keyboarden ett par gånger fram till fyra heller. Men då drog jag till träningen, tränade kom hem och stretchade sedan middag på det. Kollad idag på Simsons eftersom jag var tidigt hem idag så slutade med att se lite på filmen Simson med. Så mer? Jo imonn är det tvätt som gäller för mig och så skall jag till stan och köpa en joypad med. Och idag fick jag även en räkning med på 900 från försäkringsbolaget med, men jag tror jag måste betala den denna månad då jag har lite över. Nästa månad är mat så då blir det snålt med pengar till den, skall inte betalas förrän till den siste mars så. Men jag skall se till efter den 28é vad jag har kvar så skall jag betala in den då. Om jag räknat rätt (och det blir fel varje månad när jag räknar av någon anledning) så skall jag ha nog för att betala den med. Får över 1500 tror jag eller mindre men det skall gå att leva på fram till den 25é. Så vann inget på lotto igår heller, men det är som det brukar vara så, inget nytt där. Men till lördag då smäller det till det känner jag på mig, eller hur. Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp idag var jag snabb var klar 10 minuter innan jag brukar vara klar. Snabbade på lite idag av någon anledning men gången gick inte bra idag men jag vet varför. Jag gick med stöd idag och fick inte upp pulsen till mer än 138, skall gå utan stöd till måndag så får vi se hur det går då. Så det inte är som innan att jag inte får upp pulsen igen, vi får se till måndag.

ROMAN: Ja tvätt imonn och sedan till lördag är det sista gången på tävlingsnovellerna så skickar jag dem sedan. Ja på lördag alltså, får nog svar om en månad nått sånt. Återkommer med detta här, ja eller på novell. Så inte förrän till tisdag så kör jag här igen.

MUSIK: Jaha körde idag men idag gick det inte alls så bra som förra gången. Det var illa svårt idag och jag lyckades inte få till det idag. Men det tar jag igen till måndag hoppas jag.

Jaha nu är det inte mer än Tjingeling kvar. Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: