tisdag 22 februari 2011

Tisdag 22/2-2011 20:31

DAG: Huu ja idag är jag sen som fan men jag satt i support kö sedan i samtal med supporten. Men mer om detta nedan, nu till dagen. Somnade till tre tiden igår och sov sedan fram till tio tiden då jag var uppe på toan sedan sov jag fram till tolv tiden innan jag gick upp. Dock sov jag inte hela tiden men korta stunder fram till tolv tiden. Kom upp och drog i mig frukosten och så sedan skulle jag gå igång med romanen. Men jag fick ett sms om att modemet från Telia hade kommit så jag drog ut numret på det och så gick jag igång med romanen. Körde idag fram till två tiden då jag sedan drog till först ICA sedan post stället för att hämta paketet. Så efter detta så var det raka vägen hem och jag fick i mig en mjukis innan jag gick igång med modemet. Och det laddade uppdatering och så gick det igång på min nya dator. Den gamla ville inte koppla upp sig så jag ringde till supporten, men jag fick en uppgift att lösa och så la vi på. Sedan gick jag igång med middagen och kopplade då upp den gamla datorn med trådlöst det fungerade som det skulle. Sedan så gick jag igång med middagen, kollade lite på teven och såg lite av varje idag men inget speciellt. Jo jag kopplade också upp mitt Nintendo spel och det fungerade som det skulle. Så efter middagen så satt jag så pass länge att jag med en gång efter denna drog i mig lunchen. När denna var nere så gick jag igång igen med datorn tänkte det går nog lättare med att ha kabel mellan. Men det gick inte så jag ringde igen och vi kom fram till att det var nätverkskortet som inte var helt. Så jag fick koppla upp den igen med trådlöst, men det fungerar som det skall så jag får vara nöjd med det. Han sa att jag kunde ringa till premium supporten med det kostar pengar som jag inte har. Och troligen så är det kortet som är kasst ändå så. Men jag fick höjd fart idag när jag testade körde innan på 15 nu är det uppe i 18 med det nya modemet så det är ju bra. Så och det är därför jag är så sen idag, och jag kommer nog sova lite kasst med nu men sover jag lägre imonn så ordnar det sig med hoppas jag. Mer? Nä inte idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja kände av lite i benen idag efter gången igår men jag har blivit starkare i benen nu när jag går. Så jag kommer köra gång nu så skall vi se till den siste om jag gått ner eller inte. Men det bör göra lite mer eftersom jag får 140-145 i puls under tio minuter nu inte som innan 4 minuter vi får se.

ROMAN: Ja kände mig lite slö idag men kom tillslut igång och fick lite skrivet idag. Men jag tar igen det imonn, om jag bara sover inatt vill säga.

MUSIK: Ja till torsdag så går jag på ny låt så får vi se om jag kan få den att spela som jag vill då med. Kommer igen med mera info om detta till torsdag.

Stressig dag idag som vanligt när jag skall pilla med datorn och ändar på nått, då blir jag alltid stressad så även idag. Men jag fick igång den och kopplat upp datorerna med så okey. Jag avslutar med ett Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: