lördag 12 februari 2011

Lördag 12/2-2011 20:07

DAG: Ja som vanligt blir det natt igen, och en rejält kass sådan med. Men jag satte mig vid datorn innan jag skulle lägga mig igår, kollade lite på Telia. Tror det är dags att ta bort min fasta telefon nu men jag skall ta och ringa dem en dag och höra efter vad det kostar. För min rabatt för bredbandet kommer nog ryka när detta avtalet går ut. Jag kommer få betala 57 spänn mer men då får jag nytt modem och ett till, till telefonen. Men jag skall höra mig för en dag om detta har bindningstid kvar på bredbandet med tror jag kan ta detta ändå. Det är på bredband och ip telefon, så skippar jag den fasta men vi får se vad de säger om det den dagen jag ringer dem. Det finns lite frågetecken kvar att reda ut så, jag måste ändå ringa en dag. Så efter detta så la jag mig som vanligt men det gick inte att somna, inte förrän till tre tiden så kunde jag detta. Sov sedan kasst som fan fram till sex tiden då jag var uppe på toaletten. Sedan låg jag vaken fram till tio då jag lyckades somna igen fram till elva. Gick då upp och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med novellerna fram till två tiden idag. Ja jag kom igång sent idag efter kass natt, men till två så drog jag i mig en mjukis och då gjorde jag träningsmaten. Kan meddela att jag glömde köpa mat för detta så jag fick ta köttfärssås till nästa vecka. Och jag var trött på det gamla jag hade så kan köra detta ett tag. Kan byta till ris efter jag har kört pasta så kan jag köra det ett tag till sedan med. Så sedan när klockan slog tre så tänkte jag gå igång med stretchen men pillade med datorn så klockan var redan kvart i fyra när jag väl gick igång med den. Stretchade och så middag på detta, körde idag kotletter med klyftpotatis. Sedan när jag skulle kolla mina serier så hade en till slutat förra avsnittet kommer igen igen förrän till oktober igen om jag inte fattade det fel. Så sedan tittade jag på assasin ninja med som jag spelade in för ett tag sedan. Den var rätt blodig och så där att se men den gick ner och förnöjde mig för ett tag. Så mer? Jo jag räknade lite till just nu och jag kommer få betala 1662 för tre månader efter att mitt avtal går ut. Men tar jag det nya så blir det 1554 så jag slipper betala 108 om jag tar det nya inte som jag sa över 57 jag räknade då med billigare bredband men det tar slut till juli. Så det blir 554 med det jag har eller 518 om jag tar det nya. Vi får se hur jag gör med det en nannandag.

TRÄNING: Ja körde en stel storstretch idag sent om sider, men det gick bra men det var segt idag som jag sa. Så får vi se om jag kan köra nya gång träningen eller inte. Känner av lite i knäna men skall köra detta denna månad så får vi se om jag går ner nått.

NOVELL: Ja körde igenom dem idag och ändrade lite smått på dem igen. Men till nästa lördag skall jag köra SKRIVA novellen. NJäst nästa lördag kör jag en gång till och skickar sedan in mitrania novellerna så är de borta. Så är det bara SKRIVA kvar sedan att köra på fram till september, nått sånt.

ROMAN: Ja tisdag är dagen då jag går på denna punkt igen.

MUSIK: Ja skall lägga på nytt på inledningen men vet i fan om jag inte byter till cello på den vi får se till måndag hur det går då.

Ja det är lördag och det är lotto som vanligt så tummarna för mig idag tack. Så säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar och massor med STÅLAR. Pengar

Inga kommentarer: