tisdag 15 februari 2011

Tisdag 15/2-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte alls igår kändes det som men till fyra tiden så slog jag igen mina blå tillslut ändå. Sov sedan fram till sex då jag var uppe på toan sedan somnade jag igen fram till tio tiden. Låg sedan vaken till halv tolv innan jag gick upp, men seg var jag. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, men det tog emot idag så jag kom igång jävligt sent idag. Till två var jag klar för idag och drog då i mig en mjukis. Tänkte då på att jag skulle ut idag men kom inte på vart jag skulle, kom på det nu för en stund sedan skulle till apoteket men får ta det imonn. Så efter mjukisen så satte jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och så på sista delen av Sherlock Holmes som slutade i luften. Så sedan så spanade jag lite på teven med det var inget speciellt idag så jag diskade och ringde till morsan. Hon skall nästa månad till Italien så vi kollade upp lite på internet men jag tror hon får ta tåget till Stockholm. Det är lättare än att flyga eftersom hon måste byta flyg från inrikes till utrikes hallen, det blir långt att gå det. Ja hon har hjärt fel så hon orkar inte gå långt alls. Så sedan kollade jag upp assasin creed brotherhood (ja nått sånt stavas det tror jag) lite filmer och sådant spanade jag på idag på hemsidan. Så mer? Trött dag idag inte alls mycket gjort idag, men det var svårt att somna igår jag ringde till farsan och grattade honom på Valentin dagen. Kom på det igår vid elva tiden så det var nog det som gjorde att jag inte somnade igår. Så mer? Jo det är fel på Telias backup program med skickade ett mail om det idag den backar inte upp mappar som ligger i andra mappar. Och detta är om man lägger i den efter startbackuppen, har testat detta idag och det vill den inte göra. Så jag drog ett mail om detta idag får se vad de säger om det. Jo på tal om Telia jag fick ett svar på min undran om IP telefon på min blogg från Telia support. De sa att det var okey att teckna nytt avtal även om jag hade bindningstid kvar på bredbandet så jag skall ta och slå den en signal en dag. Så mer? Skall ut imonn och köpa lite på ICA imonn efter jag skrivit så skall jag till apoteket med också.

TRÄNING: Ja vi får se om det gör skillnad när jag går eller inte men som jag sa så vet jag inte detta förrän till slutet av månaden. Vi får se.

ROMAN: Ja kom igång sent som fan idag och det kom inte ur mig mer än en sida knappt idag. Jag var rätt rejält trött idag, men lite fick jag ändå gjort.

MUSIK: Ja vi får se till torsdag eller kanske till fredag om den kommer upp eller inte. Ni får hålla utsikt så får vi se. Jag kommer skriva in det i bloggen så ni vet när om det händer.

Jaha då är det bara att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Sömnig

Inga kommentarer: