fredag 4 februari 2011

Fredag 4/2-2011 20:05

DAG: Jaha natt som vanligt, somnade någon gång till två tiden sov sedan fram till sex då jag var uppe på toan. Somnade sedan om fram till tio tiden och sov sedan i korta stycken fram till tolv då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, men då var klockan redan ett tiden när jag gick igång. Körde idag fram till två tiden då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem och fick i mig en mjukis och så satte jag igång med middagen. Idag var det korv och pommes som gällde för mig och gott var det med. Kollade på mina serier idag när jag åt sedan lite på annat med. Men efter middagen så hamnade jag på min säng och när jag låg där så kom jag på att jag skulle kolla en grej så jag fick igång datorn och kollade. Men då startade inte skannern så jag fick dra igång den för hand idag. Sedan så fick jag i mig lunchen och kollade lite på teven med, lite Simsons och lite annat med. Så mer? Kort blogg idag tror jag visst att det blev, men det hände inte så mycket idag. En vanlig dag för mig idag fick gjort det jag skulle och handlat så en okey dag, trotts kass sömn.

TRÄNING: Ja fick ont i fötterna som jag sa igår men också i korsryggen så jag fick smörja igår och idag två gånger. Men jag tror det var för att jag fick ta så långa steg igår. Hade 6,5 i fart så jag fick gå på som bara den, men jag fick tyvärr inte pulsen som jag sa igår. Men jag tror jag glömde nollställa den innan jag gick upp. Men jag skall packa andra skor till måndag och så får vi se hur det går då.

ROMAN: Ja lite svårare att koncentrera mig idag men jag fick också gå tillbaks i texten. Detta är för att jag inte kör varje dag utan bara ett par dagar i veckan. Jag minns inte det jag skrev innan och då måste jag gå tillbaks, sedan kan jag skriva en 10-12 sidor mellan det jag sist skrev på så det är mycket att läsa innan jag kan köra igen. Jag lägger också på lite så det går lång tid mellan jag skriver om en person tills jag skriver igen om samma person. Då är det lång mellan bladen för att hitta när jag skrev sist om den. Så mycket bläddrande idag men fick ändå rätt bra gjort idag. Men det är bättre att ligga länge än att gå upp när jag först vaknar får då är jag seg som fan, jag får mer gjort när jag ligger länge. Innan så gick jag upp för jag tänkte jag måste upp så jag får nått gjort, men som jag sa så är det inte bättre.

MUSIK: Ja skall ta och lyssna på den ett par gånger till så får vi se om jag sedan lägger upp den eller inte.

Lördag imonn så jag räknar med era tummar, så kammar jag hem 103 mille räknar med att de ringer imonn. Håller tummarna Så nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: