fredag 18 februari 2011

Fredag 18/2-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tre tiden nått sånt och sov sedan ända fram till åtta innan jag vaknade. Men eftersom jag inte hade nått att gå upp till så låg jag ända till tolv tiden innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så tog jag mig tid att vakna till innan jag ringde till Telia. Då var nog klockan runt ett tiden, jag ringde och såg just innan jag ringde till dem att vdsl är på gång. Så innan jag ringde så tänkte jag att jag väntar på detta innan jag uppgraderar men det behövdes inte vänta för det nya modemet är klart för vdsl. Och när jag fick detta klart för mig så sa jag att jag skall köpa men skulle göra det via hemsidan för att slippa frakt på 99. Men det ville inte jag testade ett par gånger och nä det gick inte så jag fick ringa igen och beställa över telefon. Och jag fick betala frakten men jag får avdrag till nästa gång jag betalar på 99. Så och vad är då vdsl det är snabbare bredband mellan 30 till 60 MB som kommer troligen till slutet av året. Vilket jag vill ha om det inte är illa dyrt bara. Jag betar idag 439 för 12-24 byte men kan jag komma upp till lägst 30 så tar jag det. Men det beror på priset med ligger det innanför 500 så är det värt det och så måste jag ligga inom 1 kilometer från en station men jag tror jag gör det. Vi får se det håller på att byggas ut nu så det borde vara klart tills jul skulle jag tro. Men då har jag allt för att köra på det och det är okey. Mitt gamla avtal går ut till juli så då blir det ändå dyrt att surfa, men jag behåller priset fram tills dess, det gamla. Så det är beställt min fasta telefon tas bort till den 28é. Så efter detta så ringde jag ner till musikbörsen och de hade den jag ville ha hemma så jag drog iväg med en gång. Men jag var tvungen att köpa ett interface men för 400 så det gick på lite mer än jag ville. Så kom hem och drog loss den gamla och fick in den nya men det ville sig inte. Jag fick inte fram signaler till cubase men tillslut så fick jag installera en grej som killen kunde ta över min dator så fick vi det att fungera som det skulle. Så nu har jag en ny keyboard och det låter bra jag spelade lite på den idag och lärde mig lite grejor. Så det skall blir roligt att köra på den, till söndag eller måndag. Så en bra dag idag fick allt jag ville ha även om det var lite dyrare men då får jag spara två månader längre innan jag köper ny skärm. Sedan har jag funderat på mer minne, det skulle hjälpa datorn sa killen som hjälpte mig. Men det kommer gå på en 400-500 så det får vänta ett tag nu, plus att jag inte vet vilket minne det är heller. Men skall kolla på det en dag fram över. Så klockan var över fyra när jag gick igång med maten idag halv fem nått sånt. Jag körde köttbullar med pommes idag så det gick fort. Och kollade på mina serier med men sparade två tills imonn och på söndag. Så mer? Nej inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja en snabb ryggstretch blev det bara idag men jag var glad att jag hann med det idag. Eftersom jag var sen upp ur sängen så gick dagen fort idag. Men imonn kör vi storstretch så får jag lite mer gjort på denna punkt.

ROMAN: Ja det bidde inget idag på denna punkt men till tisdag så skall jag köra igen lördag är det tävlingsnovell som gäller för mig.

MUSIK: Ja lite strul blev det men jag fick det ordnat ändå tillslut och det vara bara att jag hade kopplat midi kablarna fel men jag kopplade dem som det stod i boken. Men men det ordnade sig tillslut ändå så jag är nöjd. Pillade lite med den idag och fattade lite inställningar med bland annat finger ackord. Och lite melodier med fick jag igång, skall ta och köra ut boken jag köpte till måndag och kanske till söndag med vi får se.

Ja det är lotto imonn så jag hoppas på era tummar för mig så skall jag nog kamma hem storvinsten. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: