lördag 26 februari 2011

Lördag 26/2-2011 20:08

DAG: Och vi börjar med natt igen och en jävligt kass sådan med, glömde ta tabletterna igår så till tre tiden kom jag på det för jag kunde inte somna. Sedan låg jag till fyra fem tiden innan jag somnade, och som om det inte hade varit nog så sov jag kass sedan med. Vaknade ett antal gånger under natten med. Jo så är jag lite sen idag men men jag uppdaterade realplayer hade kommit nytt på den men mitt problem med den löstes inte. När jag skall spela upp filer från hemsidan så går inte detta av någon anledning, det står ett fel som inte har någon lösning på deras hemsidan. Men om jag kopierar länken så kan jag få igång filen, kan ha nått med sparade filer att göra gammal statistik eller nått sånt. Så kom upp idag till halv elva och drog då in på toan men hade ingen lust att gå upp men gjorde det ändå. Fick sedan i mig frukosten och så drog jag igång med novellerna. Hade lite svårt idag att komma igång för jag var rätt trött idag men tillslut så kom jag igång, var nog klar till ett tiden nått sånt. Så efter detta så gjorde jag träningsmaten och på detta gick jag igång med storstretchen. Efter detta så var det middag som gällde för mig körde idag karréer med pommes. Och såg troligen sista delen av min serie men la till en ny idag med som kommer till den 4/3 på 6:an smallville. Det är sista säsongen detta nu så vi får se hur den är då, har följt de andra rätt så bra så. Så mer? Nä inte mer idag imonn så är det dammsugning, hemsidan och läsning som gäller för mig så förhoppningsvis en lugn och slö dag.

TRÄNING: Japp en storstretch idag då ja och en seg sådan med, idag var jag ovig som fan. Och det gick trögt att köra idag, men jag fick det gjort tillslut ändå och det var okey.

NOVELL: Japp idag tog jag bara bort lite små ord som inte behövdes sedan skickade jag in dem, hoppas jag får bekräftelse idag på dem. Så får vi se om en månad nått sådant vad han säger. Men jag tror föga på att jag är med de tre som vinner, men vi får se som sagt. (Kom just på att jag skickade fel novell skall maila om det idag.)

ROMAN: Japp onsdag blir det på denna punkt nu.

MUSIK: Ja till måndag så kör jag igen då, inte mycket mer idag.

Jo det är lotto idag och jag säger håll tummarna så skall jag nog få till en vinst idag hoppas jag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: