söndag 13 februari 2011

Söndag 13/2-2011 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt tidigt igår och orkade inte gå upp på toan innan jag somnade heller. Så efter jag somnade så vaknade jag igen till fyra tiden, somnade till tolv eller om det var halv ett tiden. Så efter detta så lyckades jag somna igen men sov bara till nio innan jag igen vaknade upp. Låg sedan fram till elva innan jag gick upp och fick frukosten i mig. Så drog igång med dammsugningen till halv tolv och så var det webbsidan som gällde efter detta men jag stötte på problem idag. Jag la in ett bokmärke men det pekade på microsoft.se inte på det märka jag just hade lagt in. Jag har inte en aning om varför den gör så. Och så la jag till med det nya SEO verktyget jag hade och då gick sid antalet ner till 150 från 160 det har jag heller ingen aning om varför den gör så. Men jag la in en fråga på forumet och ett mail till killen som gjorde SEO verktyget får se vad de säger om detta. Men jag kan gå tillbaks till trean om det inte skulle fungera som det skall vi får se vad de svarar. Och idag la jag bara till en sida på RixFm uppdatering 38 på startsidan och 26 på spotify sidan. De andra hade inte uppdaterat sina sidor alls, så jag bara la på dem lite siffor. Så efter detta så drog jag igång lite på datorn och när klockan slog ett så drog jag i mig en mjukis. Sedan så drog jag till ICA för att handla lite, fick med mig en påse med chips och en påse med ostbågar. Och jag har nu 200 kvar som skall räcka till den 23é det är då jag skall betala räkningarna. Till den 25é skall jag dra till stan och köpa joypad och sedan även spelet som kommer ut just den dan. Men spelet är nerladdning så det tar jag när jag kommer hem, från Telia spel. Så när jag kom hem så drog jag igång med att få i mig lite chips och ostbågar sedan satt jag och läste fram till halv fyra. Det är Stephen King det mörka tornet som jag inmundigar, har hunnit halva snart. Så efter detta så drog jag i gång med middagen, körde idag två karréer trodde jag men det var kotletter och ris. Satte mig framför teven och hade inget att se så jag spanade lite på filmkanalerna. Såg slutet på en film och slutet på en annan. Och min dator, ja glömde det idag ja kom inte upp till elva utan till nio tiden slog igång datorn och den ville inte starta. Så jag fick slå av den och så gjorde den en startreperation det tog tid idag men tillslut så gick den igång. Så var morgonen inte som jag skrev här ovan, glömde det och det är konstigt detta händer nästan bara när jag kommer upp på morgonen. Så nu blev det rätt iallafall. Så mer? Jo det är lotto och jag fick inget samtal igår så ingen storvinst iallafall, men jag hoppas på lite. Så tummarna tack, och så säger jag hej för idag.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen en bra sömn hoppas vi på som vanligt så skall det nog gå bra. Kommer igen imonn med info på detta.

ROMAN: Ja tisdag som jag har sagt ett bra tag nu så får vi se hur det går efter träningen då.

MUSIK: Ja sa igår att det kanske blir cello imonn men vi får se vad jag gör kommer in hit tills imonn någon gång efter 21:40 tiden så kan ni själva läsa om det.

Japp lite stålar skulle sitta gott så tummarna för det idag. Jo jag har köpt nytt te med ett annans te det är faktiskt väldigt gott, som om ni ville veta det. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: