lördag 19 februari 2011

Lördag 19/2-2011 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, drog på mig lurarna och så låg jag fram till ett tiden innan jag somnade. Men jag har testar att inte göra detta men då sover jag bara i korta stötar under hela natten så detta är bättre. Så vaknade sedan till tio tiden och var då uppe på toan, låg efter detta fram till elva tiden innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med novellen, tog ett tag innan jag kom igång men tillslut så fick jag fart. Körde idag fram till två tiden då jag drog i mig en mjukis sedan stack jag till ICA för att handla lite. Fick en paprika och en låda med tomater, men också en förpackning med pepparsås. Kom hem till halv fyra och körde igång med storstretchen med en gång, sedan var det middag på det. Körde karréer med pommes och då pepparsås och såg på två serier idag hade sparat dem. Så efter detta så pillade jag lite med keyboarden ett tag, det gjorde jag också när jag lagade mat, glömde säga det. Får se tills imonn om jag hinner med lite på den. Så mer? Kollade Telias backup med idag den backar inte upp nått nu som jag lägger in, fan vet vad det är fel på den. Sedan om jag statar den från skrivbordet så finns inte alla alternativ där då måste man starta den från listen för att få med allt. Det finns många buggar i den men jag hoppas att de fixar en uppdatering till den snart. Jag fick ingen backup på min låt och inget på novellen jag gjorde idag heller. Jag får backa upp för hand till min externa hårddisk. Så om ni har Telia säkerlagring extra och skall backa upp något så är det inte alls säkert att den gör det. Så kolla upp det om ni har den så ni kan backa upp för hand. Mer? Jo det är ju lotto idag så jag hoppas och räknar med era tummar för mig idag. Känner på mig att det kommer smälla till idag, tummarna. Nu är det slut för idag ses igen imonn.

TRÄNING: I motsats till annars så gick stretchen idag rätt smidigt var inte alls så stel som jag brukar vara. Men då var jag ute och gick innan jag stretchade kan var det tror jag. Men sen var jag och det tog ända till halv fem innan jag var klar idag.

NOVELL: Ja körde på SKRIVAs novell idag och la på rätt mycket idag kom igång bra idag och rätt utvilad var jag med. Men den har jag tid med fram tills september så det är lugnt. Men det kan nog bli nått av den ändå tror jag, sedan om jag är med de tre som vinner det är en annan sak.

ROMAN: Ja till tisdag så skall jag köra igen, så fram tills dess så tar jag det lugnt.

MUSIK: Ja körde lite idag på keyboarden och pillade fram lite av varje utan att jag har läst bruksanvisningen ännu, jo lite har jag kollat i den men inte läst den ännu. Får se om jag hinner med lite imonn men jag måste läsa med så vi får se.

LOTTO så tummarna tack så skall det nog gå vägen för mig idag. Jag säger som jag brukar göra vid denna tid på denna dag. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: