onsdag 1 december 2010

Onsdag 1/12-2010 20:04

DAG: Japp en kass natt igen då ja, kunde inte somna igår när jag la mig så jag tog på mig lurarna fram till tre tiden. Sov sedan fram till tio tiden då jag var uppe på toan, och sedan fram till tolv. Så jag fick en sen start på denna dagen, men jag fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Men jag kom igång idag till två tiden efter kass natt och var klar till tre tiden. Så efter detta gjorde jag en mjukis och så drog jag i mig proteinet och så satte jag igång med middagen. Hade idag karréer med pasta, kollade lite på mina serier med när jag åt. Sedan så fick jag i mig lunchen med och såg då lite på teven med men det var inget nytt där. På det hela taget en kass dag idag, inte mycket gjort och hela dan åt skogen. Jo jag glömde jag la upp nytt på hemsidan med uppdatering nummer 22 ny statistik för november 2010. Detta gjorde jag innan jag gick igång med romanen. Så en mini blogg idag men inte nått har hänt och så en kass natt på det med så blir det så. Kort och koncist.

TRÄNING: Japp har inte packat väskan idag men skall göra det nu efter bloggen. Vi hoppas på bra sömn bara så skall det nog gå bra.

ROMAN: Japp det blev inte en en timme idag men lite fick jag ändå gjort. Men kom inte igång förrän till två tiden heller så, men det tar jag igen till lördag. Hoppas jag.

MUSIK: Ja som jag sa igår så låter det inte alls så bra men inte hel kasst heller. Men fan vet om det blir nått av det ändå, ja vi får se hur det går med det.

Onsdag och jag har räknat på hur mycket jag vill vinna det är nu uppe i 40000 det skulle då räcka till att köpa ny musikdator och betala av denna och sedan också köpa en ny keyboard. Hade detta hänt så kunde jag också köpt mobilt bredband från Telia för 219 spänn det ger 20 Gig nerladdning till den bärbara det med rabatt för att jag har Telia bredband. Då skulle jag ändå slippa att betala 200 för denna datorn så jag skulle ligga 200 fram. Vi får se vad de säger idag när jag kollar mailen. Nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: