torsdag 9 december 2010

Torsdag 9/12-2010 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår till tolv tiden. Men sov sedan inte längre än till sex dock så efter jag hade varit på toan så lyckades jag somna igen fram till tio. Men efter det blev det inte mer sömn, kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag igång musikdatorn, och gick igång med detta fram till klocka slog ett. Då det var dags för lunch kollade på stargate när jag åt och sedan till två tiden gick jag igång igen med musiken. Körde idag fram till tre tiden, ja kanske lite innan idag. Sedan så satte jag igång att läsa lite på datorn men så slog klockan fyra och jag drog till träningen. Tränade och så hem och stretchade sedan var det middag, och jag är jävligt trött på den maten jag äter nu. Fick inte i mig allt idag det smakar inte gott alls just nu, så jag får komma på nått annat tills nästa vecka. Så kollade lite på gaget show när jag åt men slutade när cash cab gick igång. Så mer? Jo jag vann 24 bagare på lotto, ja men jag behövde 2000 men skall köpa en triss till söndag så får vi se vad som händer då. Ja men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Så mer idag då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt. Kort blogg idag, men det brukar bli så på träningsdagar.

TRÄNING: Japp gick rätt bra idag men intervallen gick trögare än någonsin idag, dock fick jag lite mer fart på slutet idag. Men det måste vara kass sömn som gör det att jag inte orkar köra. Vi hoppas på bättre sömn, som vanligt.

ROMAN: Japp imonn så skall jag köra men jag måste också ut och köpa träningsmat till nästa vecka. Har dock ingen aning om vad jag skall köpa, vi får se tills imonn.

MUSIK: Japp en ny vers idag men det låter lite bra, ja det vill säga att det inte låter högt nog. Kollade idag i datorn men jag hittade inget om detta i den men jag skall läsa igen till söndag lite noggrannare. Enda lösningen på det är att jag lägger in alla verser på gena band så jag kan höja och sänka dem som jag vill. Dock kommer detta inte lösa alla problem men vi får se hur jag gör. Det var lite lättare text idag och ännu lättare till måndag.

Jaha då är det den tiden på dagen som jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: