måndag 20 december 2010

Måndag 20/12-2010 21:43

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tolv tiden igår och sov sedan fram till fem tiden då jag var uppe på toan. Somnade igen fram till tio tiden men kom inte ur sängen förrän till elva. Så en bra natt, fick i mig frukosten och sedan startade jag musikdatorn. Jag värmde upp och så drog jag igång med musiken fram tills klockan slog ett då det var lunch. Sedan efter detta så var jag klar för dagen, så jag pillade lite med datorn efter detta men mer om det nere på novell. Ja jag öppnar den idag för en grej så men bara idag för en grej. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta drog jag till träningen. Så tränade gjorde jag och sedan hem stretch och så middag, och nä det smakade inte så gott idag och jag fick inte ner allt heller. Kollade på teven lite när jag åt, gaget show som jag brukar göra nu ett tag sedan. Så mer? Inte mycket idag på denna punkt men mer följer under. Japp kort blogg idag så vi hörs igen imonn.

TRÄNING: Japp efter bra sömn så gick träningen bra idag men jag hade lite ont i höger knä. Dock gick detta bort när jag körde så det kändes inte så mycket när jag körde mer innan. Så intervallen gick lite trögt idag, kan fortfarande inte förstå varför detta händer då och då.

NOVELL: Japp idag öppnar jag denna punkt fick ett mail igår från Mitrania jag lägger in det här:

Novelltävling för de som skriver fantasy, sf eller skräck
Mitrania planerar att ge ut en antologi. Därför anordnar vi en ny novelltävling.
Priser:
1:a pris 1500 kronor och ett diplom
2:a pris 500 kronor och ett diplom
3:e pris 250 kronor och ett diplom
4:e och 5:e pris får endast diplom
Regler:
* Novellerna ska vara mellan 4000 och 22 000 tecken långa inklusive
mellanslag. De ska vara i genrerna fantasy, sf eller skräck. Novellerna ska
vara på svenska. De får inte vara publicerade i pappersform, och inte heller
finnas publicerade på webben. (Slutna forum räknas inte). Om man vill delta
med en novell som redan ligger på webben, måste man i så fall ta bort den
därifrån först.
* Bidrag skickas till epostadressen: novelltavling2011@mitrania.se senast den
1:a Mars 2011.
* Den som deltar i tävlingen ger i och med det Mitrania rättighet att publicera novellen i antologin. Men det kommer bara att ske om
novellen passar in.
* Bidragen ska skickas via e-post som rena textfiler.
* Det är tillåtet att skicka fler än ett bidrag.
* Av tekniska skäl sätts alla deltagare upp på ett nyhetsbrev så att
tävlingsresultatet kan skickas till de som deltog i tävlingen. Deltagarna
kan när som helst lämna nyhetsbrevet utan att det påverkar något.
* Den som deltar i tävlingen ger oss rätt att publicera personnamn och placering på nyhetsbrevet samt på webben.
* Vi har rätt att inte utdela pris om inget av bidragen håller tillräckligt hög kvalitet, eller för få bidrag inkommer.
Lycka till!
P.S
Sprid gärna den här informationen vidare...
MVH: Robert Andersson
URL: www.mitrania.se

Så har ni lust att lämna in så passa på att gå igång nu så får ni mer tid att köra. Jag la in två som jag skall göra till denna tävling en som jag skall skira om och en som jag skall skicka in som den är. Så nu har jag mer att göra i form av noveller fram över, skall köra två lördagar på dessa två fram till den siste april sedan kommer jag köra till Skrivas tävling fram till september. Så har ni något att skicka in så ta fram det,  har ni inget så sätt igång det är 2 månader att köra till denna tävling så gå igång.

ROMAN: Ja på denna punkt kommer jag köra loss till onsdag sedan blir det ett uppehåll under mellandagarna. Så kör jag igång igen till januari.

MUSIK: Japp körde sista versen idag och det blev som de andra verserna men lite sämre. Men nu är den klar så jag kan köra sång nu fram över. Så förhoppningsvis så blir jag bra nog för att göra om den sedan igen. Blev klar idag till innan lunch och efter det så lyssnade jag bara igenom den. Jag la ner idag till två tiden.

Och nej jag vann inte nått igår, ja eller till i lördags om ni så vill. Men till denna vecka då kommer det smälla till det känner jag på mig. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: