fredag 10 december 2010

Fredag 10/12-2010 20:07

DAG: Japp lite sen är jag men jag kollade musikdatorn den är strax klar med skannern. Så natt igen då ja, somnade redan till ett tiden igår men det sket sig sedan. Vaknade till tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio sedan sov jag fram till elva men kass natt som fan. Men jag kom upp ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan var det nära att jag skippade romanen idag men till ett tiden så kom jag ändå tillslut igång. Körde fram till två tiden idag så inte så mycket gjort idag, till halv tre drog jag till ICA för att handla lite. Sedan hem och drog i mig en mjukis och protein efter detta ringde jag till morsan och längde några ord. Så på samma gång hade jag gått igång med middagen, så när vi la på så drog jag in pommesar i ungen. Men jag glömde att köpa mer idag skall ut imonn innan stretchen och köpa detta. Så körde idag korv och pommes och lite boston på detta, det var väldigt gott och såg på mina serier idag med när jag åt. Kollade upp lite mer på monitor idag den kommer gå på lite över 2000 om jag köper vi får se hur jag gör. Men det blir nog inte innan jul utan till nästa år då skulle jag tro. Vi får se hur jag gör med detta hade varit bra att få en bra skärm till den gamla datorn då är det bara en ny dator som behövs sedan. Och tanken är ju att jag skall köpa en ny dator med inte på två år, och då slipper jag köpa skärm alls det blir billigare sedan då. Nu kostar inte skärmen mer än 2000 men om jag då köper för 15000 och slipper 2000 till så är det ju bra de ligger nu på 14000 ungefär och det ger 500 avbetalning i månaden. Men som sagt det är inte förrän efter två år slutet av 2012 som detta är aktuellt. Men då slipper jag de 2000 som skärmen kostar för då sätter jag denna som musikdator och då har jag redan skärm. Ja vi får se hur jag gör med det och kanske kan jag få lite tillskott med som jag fick med denna. Men jag klarar det ändå om så inte är fallet, ja vi får se hur jag gör efter jul.

TRÄNING: Jaha körde igår och skall köra imonn till storstretchen men får se först hur jag sover då, bra hoppas jag.

ROMAN: Ja kass natt så jag trodde inte det skulle bli nått idag alls, men jag kom ändå igång idag och fick rätt bra gjort idag. Jag fick först läsa på för att jag har tappat var jag var, det blir så när jag inte skriver på ett tag. Så jag körde till två tiden idag innan jag gav upp och det var bra med tanke på natten.

MUSIK: Ja till söndag skall jag läsa igenom så mycket jag orkar av musikprogrammet. Så till måndag så skall jag nog köra en vers till sedan är det bara två kvar så får vi se om jag lägger i dem på var sin linje. Har inte bestämt detta ännu.

Ja ni håller väl tummarna för mig tills imonn vill ha denna gång 2000 bara har hoppats på miloner men nu räcker det med 2000 det skall ni väl kunna fixa åt mig? Vi hoppas på det bästa sedan har jag också en triss på söndag så det skulle också sitta bra att få lite från. Men jag känner på mig att nu så nu… Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: