tisdag 28 december 2010

Tisdag 28/12-2010 20:03

DAG: Jaha vi börjar med natt igen då ja, somnade inte bra igår. Var vaken ända till fyra tiden innan jag tillslut lyckades somna, sov sedan fram till elva tiden då jag tänkte jag måste upp för annars så kommer det för mycket folk till frisören. Så trött som bara den så gick jag upp till elva tiden, fick i mig frukosten och sedan drog jag till frisören. Så efter detta drog jag till affären där jag köpte lotterna och fick två nya tior men det var ingen vist på dem inte. Efter detta fick jag dra till ICA och köpte lite pasta till träningsmaten, och sist uppgiften för idag var att dra till apoteket. Köpte där lite medicin som jag inte hade råd men men måste ha så det gick nästan 200 har inte så mycket stålar denna månaden men jag har ju fått lite men jag hoppas kunna spara detta. Och Alvedon var slut på apoteket så jag hoppas jag slipper smärta fram över har inte mycket kvar på det nu. När jag kom hem så drog jag igång med träningsmaten och så drog jag i mig en mjukis. Sedan rätt på detta så satte jag igång med middagen, hade idag kotletter med pommes. Det var gott för det var ett bra tag sedan jag åt det nu, ja kanske inte så länge men ett tag iallafall. Kollade mina serier idag men det mesta var fel inspelat eftersom det är jul nu. Men har lite tills imonn med jag gick igång idag med maten tidigt så jag skulle hinna se så mycket som möjligt idag. Så mer? Nä väldigt trött dag idag och jag hann inte göra nått mer än detta hade tänkt gör lite till idag men så blev inte fallet. Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Jaha träningen gick bra igår och jag gjorde bara en ryggstretch idag men känns bra idag dock så kände jag av lite i axeln i morse så jag tog ett par Alvedon till frukosten. Men har inte känt mer idag så jag tror det är över.

ROMAN: Japp tills nästa vecka skall jag köra igen men tills imonn så hoppas jag att jag kan köra novellerna en omgång så ni får info om detta tills imonn.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör tills torsdag men nått skall det förhoppningsvis bli. Vi får se.

Jahapp det är onsdag tills imonn och det är lotto som vanligt så tummarna tack. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: