torsdag 2 december 2010

Torsdag 2/12-2010 21:42

DAG: Japp natt igen då ja, somnade till tolv tiden nått sånt men sov sedan bara till sju innan jag vaknade igen. Men somnade om och sov fram till tio sedan igen till elva då jag tog mig ur sängen. Fick i mig frukosten och så drog jag igång musikdatorn med innan jag gick loss på frukosten. Så sedan sjöng jag upp och så gick jag loss på musiken, men det blev avbrott vid lunch. Sedan gick jag igång igen fram till tre tiden, jag var klar med lunchen till två tiden. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta drog jag till träningen, tränade, kom hem stretchade sedan var det middag. Och jag kan meddela att jag är trött på maten nu så tills nästa vecka skall jag byta till wok igen. Får se hur länge jag kör det då, men jag tror jag skall byta lite oftare nu om jag bara har råd. Så mer? Jo jag gjorde sönder min handske idag så jag måste ta mig in till staden och köpa nya imonn. Ja träningshandske alltså, får dra dit mellan tvätten imonn då ligger jag igen 150 back, suck. Men jag skall köpa ändå min psoriasis mår inte bra av att inte ha handskar när jag tränar. Så mer? Jo jag laddade hem nya writer idag och nu fungerar det med @ igen så jag skall tills imonn lägga upp lite mer för spotify har lite gratis konton att ge ut. Men jag tar det imonn, så skall jag också säga att det är spotify free jag ger ut inget annat. Men mer om detta imonn, jag har ett antal personer som missuppfattade detta sist jag la upp. Men jag skall förklara det bättre denna gång, in får se tills imonn. Jag har 10 invite att ge ut så men som jag sa så kommer detta imorgon. Nu är det slut för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja lite trögt idag på träningen men det gick bra ändå men känds lite tungt idag. Om det var för att jag vaknade så pass tidigt men det har jag gjort förut. Och rätt snabb idag var jag med var bara tio minuter sen innan var det 20 så det går snabbare att köra åt detta hållet.

ROMAN: Japp som jag sa så blir det till lördag jag kör igen. Imonn är det tvätt så det blir inget imonn.

MUSIK: Ja kom igång rätt bra idag men kände mig lite seg idag så det blev bara skit idag. Skulle ändra melodin idag på sången men det gick inte, jag kom på en men det gick inte att sjunga till gitarrerna. Så det gick åt skogen idag med det, men jag kommer igen till måndag igen med nya tag.

Halv kass dag idag trotts rätt bra sömn och inget på lotto igår heller, men till lördag smäller det till, eller hur? Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: