tisdag 7 december 2010

Tisdag 7/12-2010 20:06

DAG: Jaha lite sen idag men jag kollade upp tider på gymmet just nu innan jag kom igång. Men nu är jag här och då går vi igång med natten igen som vanligt somnade någon gång till två  tiden igår. Sov sedan så där under natten fram till tio tiden, var då uppe på toan och la mig sedan igen fram till elva innan jag gick upp. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, men det tog tid innan jag kom igång idag. Och jag var klar till halv tre tiden, då jag drog i mig en mjukis och sedan mitt protein. Så efter detta så drog jag igång med middagen mitt på detta. Hade idag karréer med pommes idag, och idag var det väldigt gott med med detta. Kollade mina serier med när jag åt men en serier var gammal så jag såg inte den. Så till lunchen så kollade jag lite på film men det hade jag också sett den filmen. Så efter detta så har jag pillat lite med datorn kollat upp lite av varje. Bland annat hur gymmet är öppet över jul, så mer? Jo det är inte nån som gick upp för min spotify invite alls inte en enda. Men de kanske har tagit gratis konton så de vill inte ha mitt då. Men trodde att det skulle bli någon iallafall. Så mer? Jo det öppnar en ny lidl butik nere där den gamla posten låg innan jag fick 50 spänn rabatt om jag handlar för minst 250, då får jag det för 200 skall ta mig en dag ner och kolla på den om det finns nått för mig. Även om jag brukar köpa på ICA så kan jag utnyttja detta erbjudande för denna gång. Blir det lite konkurrens mellan dem och kanske jag kan hitta lite billigt där vi får se när jag tittar in en dag men det blir inte denna månad för jag har inte pengar nu. Men det gäller till den 2/1-2011 om jag inte minns fel så det finns ännu tid till att spana in det. Mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp skall köra igen till torsdag som vanligt då kan hoppas på lite bättre fart till intervallen då. Men det beror på sömnen som vanligt.

ROMAN: Japp det tog sin lilla tid innan jag kom igång idag, men till ett tiden så kom jag igång och körde sedan fram till halv tre. Men det var ett antal avbrott där emellan med. Men lite fick jag ändå gjort, men det beror på sömnen att det inte blir så mycket gjort.

MUSIK: Jaha då skall vi se vad jag skall göra tills torsdag då. Men jag måste nog göra om sången för den är kass, ja vi får se hur jag gör med det tills torsdag.

Kort blogg idag tror jag visst att det blev men så är det på dagar med kass sömn. Undantaget är då jag vaknar tidigt då brukar det bli långt. Nä nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: